کد خبر: ۵۵۰۲۰
زمان انتشار: ۱۷:۵۷     ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۱

معاون صدای جمهوری اسلامی ایران گفت: با توجه به نیازسنجی‌ها و برنامه‌ریزي‌های صورت گرفته، سال 91 برنامه کودک و نوجوان، رادیو معارف، رادیو نیازمندی، رادیو خانواده و در صورت همکاری سازمان میراث فرهنگی رادیو گردشگری راه اندازی می‌شود.

به گزارش ايسنا، محمدحسین صوفی در برنامه‌ي «تهران 20» گفت: در سال 90 اتفاق مبارکی از نظر فنی برای صدای جمهوری اسلامی افتاد که انقلابی در انتشار پیام نیز به حساب می‌آید و آن رند کردن فرکانس‌های غیررند است.
 
وی ادامه داد: در گذشته فرکانس‌های غیررند مخاطب را آزار می‌داد و با برنامه‌های اجرا شده این مشکل برای 10 شبکه‌ي رادیویی در تهران و 250 شهر کشور برطرف شده است. برخی از شهرها نیز این مشکل کاهش یافته است. معاون صدای جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: امسال چهارمین اجلاس جهانی صدا و دوازدهمین جشنواره بین‌المللی رادیو را در زیباکنار برگزار می‌کنیم و با توجه به تعدد شبکه‌های رادیویی ملی، محلی و برون‌مرزی، این جشنواره از اهمیت زیادی برای ما برخوردار است. این جشنواره به صورت سالانه با هماهنگی اتحادیه بین‌المللی رادیو و تلویزیون‌های آسیا و اقیانوسیه برگزار می‌شود.
 
وی درباره‌ي آثار ارسال شده به دبیرخانه‌ي همایش گفت: 520 اثر داخلی به دبیرخانه ارسال شده‌اند که نسبت به سال گذشته 11 درصد افزايش داشته است. در بخش بین‌الملل نیز 261 اثر از 40 کشور آمریکایی، اروپایی، آسیایی و کشورهای همسایه به دبیرخانه رسیده است که از نظر تعداد شرکت‌کننده بسیار افزایش یافته است.
 
وی تصریح کرد: از نظر رسانه‌های در اختیار حکومت‌ها، ما جزو کشورهای پیشرو هستیم و از نظر تجهیزات رادیویی در ميان 10 کشور اول دنیا قرار داريم. ما در تهران بیش از 80 استودیو مجهز به آخرین تکنولوژی‌ها را داریم.
 
معاون صدای جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه 73 سال است رادیو کار خود را در ایران آغاز کرده گفت: رادیو مرتب در حال رشد و تعالی از نظر کیفی و کمی است. زیرا محصول فکر و اندیشه ملت است. ما برای ارزیابی عملکرد خودمان، برقراري ارتباط با مردم سایر کشورها و اطلاع از دستاوردهای آنها این جشنواره را برگزار می‌کنیم.
 
به اعتقاد صوفی برای آنکه رادیو در سبد رسانه‌ای مردم بماند، باید همکاران رادیو با آخرین تکنولوژی روز دنیا آشنا شوند و این اجلاس یکی دیگر از اهدافش محقق شدن همین امر است.
 
وی افزود: اکنون سه دسته برنامه رادیویی ساخته و تولید می‌شوند؛ اول برنامه‌هایی که عمومی است و به همه مسائل و برای همه مردم است که هم موضوع‌ محور است و هم مخاطب محور؛ دوم یکسری شبکه‌های تخصصی که به یک موضوعات تخصصی با نگاه تحصصی می‌پردازد و سوم شبکه‌های اختصاصی که برنامه‌های موضوع محور را در یک سوژه‌ي خاص ارائه می‌کند. بر این اساس در حال حاضر هر هفته 700 برنامه از صدای جمهوری اسلامی ایران پخش می‌شود.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها