
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش پایگاه خبری 598، در پایان معاملات امروز سه شنبه ۲۱ اسفند، شاخص کل بورس اوراق بهادار با ریزشی ۳۶ هزار واحدی به ۲ میلیون و ۶۸۸ هزار واحد رسید. همچنین نیز شاخص کل هموزن با ریزشی ۷ هزار واحدی به ارتفاع ۷۹۲ هزار واحد رسید.
سه نماد «فارس»، «فملی» و «وبملت» بیشترین تأثیر در شاخص کل بورس و سه نماد «اریا»، «کگهر» و «نیشکر» بیشترین تأثیر را در شاخص فرابورس داشتهاند، همچنین سه نماد «آلومینا»، «وبملت» و «محتشم» سه نماد پرتراکنش بازار بورس و سه نماد «الکتروماد»، «اخشان» و «فزر» سه نماد پرتراکنش در بازار فرابورس در روز جاری بودند.
ارزش معاملات خُرد در بازار امروز مورخ ۲۱ اسفند ماه ۱۴۰۳، مبلغ ۵ هزار میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بود. گفتنی است حقیقیها در روز جاری حدود ۱ میلیارد تومان به بازار سهام تزریق کردند.
در بازار امروز ۸۰ نماد در محدوده مثبت و ۳۸۵ نماد در محدوده منفی و در بازار فرابورس ۱۱۵ نماد در محدوده مثبت و ۲۸۳ نماد در محدوده منفی معامله شدند.