وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۵۴۳۶۹۶
زمان انتشار: ۱۶:۱۶     ۲۱ اسفند ۱۴۰۳
پلیس و مقام‌های راه‌آهن پاکستان امروز (سه‌شنبه) از حمله شبه نظامیان جدایی طلب به یک قطار مسافربری با صدها مسافر در جنوب غرب این کشور خبر دادند.

به گزارش پایگاه خبری 598، قطار مسافربری «جعفر اکسپرس» پاکستان با ۴۰۰ مسافر در ۹ واگن از کویته در ایالت بلوچستان پاکستان واقع در جنوب غرب این کشور به سمت پیشاور در ایالت خیبر پختون خوا می‌رفت که هدف حمله شبه نظامیان قرار گرفت.

به نقل از خبرگزاری رویترز، گروه شبه‌نظامی و جدایی طلب «ارتش آزادی بخش بلوچ» در بیانیه مسئولیت این حمله را برعهده گرفت و اعلام کرد، نیروهای این گروه مسافران از جمله نیروهای امنیتی در این قطار را به گروگان گرفته‌اند.

 

این گروه شبه نظامی و جدایی طلب همچنین اعلام کرد که در این حمله ۶ سرباز کشته و ۴۵۰ مسافر به گروگان گرفته شده‌اند و اگر نیروهای امنیتی پاکستان عملیات انجام دهند، تمامی گروگان‌ها را اعدام می‌کند.

اما نیروهای امنیتی و مقام‌های محلی گروگان گیری را تایید نکردند.

دولت ایالتی بلوچستان وضعیت اضطراری وضع کرد و تمامی نهادها را به حالت آماده باش درآورده‌اند.

شبه نظامی گری در بلوچستان پاکستان چندین دهه قدمت دارد و گروه های جدایی طلب در این ایالت به نیروهای دولتی، ارتش و منافع چین در منطقه حمله می‌کنند.

 

منبع: ایسنا
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام