کد خبر: ۵۴۳۳۸۴
زمان انتشار: ۱۴:۱۷     ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
رئیس جمهور آمریکا می‌گوید که احتمال رفع تحریم‌های روسیه همزمان با مذاکرات صلح اوکراین وجود دارد.

به گزارش پایگاه خبری 598، به نقل از راشاتودی، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا گفته است که در جریان مذاکرات صلح اوکراین، احتمال لغو تحریم‌های واشنگتن علیه مسکو وجود دارد.

ترامپ در پاسخ به این پرسش که آیا موضوع رفع تحریم‌ها بخشی از مذاکرات جاری بین روسیه و آمریکا بوده است، گفت: نه، ما هیچ تحریمی را علیه هیچ‌کس رفع نکرده‌ایم. گمان می‌کنم که در مقطعی این اتفاق خواهد افتاد اما در حال حاضر برای رفع تحریم‌ها علیه هیچ‌کس، هیچ توافقی انجام نشده است.

آمریکا و کشورهای غربی از آغاز جنگ اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، تحریم‌های بی‌سابقه‌ای را علیه روسیه اعمال کرده‌اند. مسکو این تحریم‌ها را غیرقانونی توصیف کرده و همواره خواستار لغو آنها شده است.

مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا به‌تازگی گفته است که کشورهای غربی به منظور یافتن راه‌حلی پایدار برای جنگ اوکراین، باید تحریم‌ها علیه روسیه را رفع کنند. وی پس از مذاکرات سطح بالای مسکو و واشنگتن که هفته گذشته در عربستان انجام شد، گفت که برای پایان بخشیدن به جنگ اوکراین «تمام طرفین باید امتیاز بدهند.»

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام