فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

  •  
      
کد خبر: ۵۴۳۰۴۵
زمان انتشار: ۱۳:۵۲     ۲۴ بهمن ۱۴۰۳
معاون بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی به موضوع متناسب سازی مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی اشاره کرد و گفت: هفته آینده عیدی بازنشستگان به همراه حقوق پرداخت می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری 598، محمد محمدی معاون بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی گفت: چهار میلیون و ۳۶۰ هزار نفر از بیمه شدگان مستمر سازمان هستند که از این تعداد چهار میلیون و ۳۰۰ هزار نفر مستمری دریافت می‌کنند.

وی بیان داشت: طبق مصوبه دولت مبلغ عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی ۳ میلیون تومان خواهد بود و با احتساب عیدی عائله‌مندی و فرزندان، عیدی بازنشستگانی که صاحب همسر (۸۶۰ هزار تومان) و یک فرزند (۳۶۰ هزار تومان) هستند، مبلغ ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است و به ازای هر فرزند بیشتر، مبلغ ۳۶۰ هزار تومان به عیدی این افراد اضافه می‌شود.

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام