به گزارش پایگاه خبری 598، حسین شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان، در نشستهای تخصصی لبه دانش دانشکده رسانه دانشگاه ادیان و مذاهب، بر لزوم آشنایی دانشجویان رسانه با مباحث عملیات روانی تاکید کرد. وی در این نشست که روز پنجشنبه ۲۰ دیماه برگزار شد، گفت: «برای دانشجویان رسانه ضروری است حداقل ۵ تا ۶ واحد درسی در زمینه عملیات روانی بگذرانند.»
شریعتمداری در ادامه به تشریح نظریهها و تکنیکهای مرتبط با عملیات روانی پرداخت و از جمله به نظریه مارپیچ سکوت، تکنیک غرق مصنوعی، انگارهسازی و تکنیک مرد دیوانه اشاره کرد. وی با بیان مثالهایی کاربردی، کاربرد این تکنیکها در فضای رسانهای را تحلیل کرد.
وی در بخشی از سخنان خود به تکنیک غرق مصنوعی اشاره کرد و گفت: «امروزه شاهد پمپاژ ناامیدی در جامعه هستیم. وقتی جامعه در حالت غرق شدن و ناامیدی مطلق قرار میگیرد، به هر راه حلی دست دراز میکند. دشمن از این تکنیک استفاده میکند و مذاکره را به عنوان راه نجات از غرق شدن معرفی میکند.»
شریعتمداری افزود: «آنچه به عنوان مذاکره مطرح میشود، به معنای معامله و تامین سود طرفین نیست، بلکه خروجی آن از قبل مشخص شده است و آن تسلیم ایران است. بنابراین، آنچه به عنوان راه حل و مذاکره مطرح میشود، در واقع مذاکره نیست، بلکه گفتوگو برای تسلیم است.»
این نشست تخصصی با هدف افزایش آگاهی دانشجویان رسانه درباره تکنیکهای عملیات روانی و تاثیر آن بر افکار عمومی برگزار شد. شریعتمداری در پایان بر اهمیت هوشیاری و آگاهی دانشجویان و فعالان رسانهای در مواجهه با این تکنیکها تاکید کرد.