کد خبر: ۵۴۱۵۷۱
زمان انتشار: ۱۱:۵۱     ۱۱ آذر ۱۴۰۳
مدیرعامل انجمن بلاک‌ چین گفت: سقف تراکنش با ریال دیجیتال تا زیر ۱۵ میلیون تومان است و ریال دیجیتال فقط برای تراکنش‌های خرد مردم بوده و هیچ فرد خارجی حق داشتن ریال دیجیتال را ندارد.

به گزارش پایگاه خبری 598، کاوه مشتاق درمورد چالش‌ها و الزامات ریال دیجیتال (رمز ریال) اظهار کرد: ما از سال ۲۰۰۹ یاد گرفتیم اطلاعات در فضای دیجیتال را طوری نگهداری کنیم که غیرقابل‌تغییر باشند. فناوری بلاک‌چین یا همان فناوری زنجیره بلوک هم زمانی که غیرمتمرکز باشد می‌تواند ویژگی‌های شفافیت و غیرقابل‌تغییر و غیرقابل‌ هک شدن را از خود بروز دهد.

وی خرید و فروش کوچک و پرداخت‌های ریز مردم را از کاربردهای ریال دیجیتال برشمرد و افزود: ریال دیجیتال یک شبکه بلاک‌چین به نام شبکه «برنا» است که به‌ هیچ‌وجه غیرمتمرکز نیست و هر تراکنش در این شبکه توسط بانک مرکزی قابل‌ برگشت است.

مدیرعامل انجمن بلاک‌چین گفت: ریال دیجیتالی که برای ایران تدارک‌ دیده‌شده فقط برای تراکنش‌های خرد مردم است و هیچ فرد خارجی حق داشتن ریال دیجیتال را ندارد و هیچ تراکنشی خارج از مرزهای ایران ندارد.

وی سقف تراکنش با ریال دیجیتال را تا زیر ۱۵ میلیون تومان اعلام کرد و افزود: عده‌ای از اقتصاددانان معتقد به موجودی به نام مهندسی اجتماع هستند و فکر می‌کنند جامعه را از طریق اقتصاد می‌توان مهندسی کرد.

مشتاق که در یک گفت‌وگوی رادیویی صحبت می‌کرد، درمورد تفاوت پول الکترونیک با پول دیجیتال بیان کرد: پول دیجیتال توسط یک برنامه رایانه‌ای قابل‌برنامه‌ریزی شدن است و با برنامه‌نویسی پیچیده و قراردادهای هوشمند می‌توان کارهای مختلفی را با آن انجام داد؛ اما پول الکترونیک همان پولی است که الان در کارت‌های ما وجود دارد.

این پژوهشگر ارز دیجیتال یادآور شد: بانک مرکزی سال‌هاست که قرار است رفع تعهد ارزی توسط رمزارزها مانند بیت‌کوین را ساماندهی کند و اجازه دهد واردکنندگان و صادرکنندگان ما با این رمزارزها هم بتوانند معامله کنند؛ اما به‌جای این کار، رمز پول (ریال دیجیتال) را مطرح کرده که به‌هیچ‌عنوان شدنی نیست و با این کار عملاً دست بازرگانان ما را بسته است.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها