
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش پایگاه خبری 598، در جریان دادوستدهای امروز بازار سرمایه، بیش از ۱۰میلیارد و ۵۹میلیون سهم و حق تقدم بهارزشی بالغ بر ۶هزار و ۲۸۹میلیارد تومان در بیش از ۲۶۸هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با رشد ۱۳هزار و ۳۶۳ واحدی در ارتفاع ۲ میلیون و ۱۴۶هزار و ۹۷۱واحد قرار گرفت.
بیشترین اثر مثبت بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نمادهای معاملاتی پارسان، وپارس و پارس شد و در مقابل نمادهای معاملاتی فملی، کگل و کچاد با افت خود مانع افزایش بیشتر نماگر بازار سهام شدند.
بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله ۵میلیارد و ۱۹میلیون ورقه بهارزش ۵هزار و ۵۵میلیارد تومان در ۱۷۴هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۹۱واحد رشد کرد و در ارتفاع ۲۱هزار و ۳۴۳واحد قرار گرفت.
در این بازار هم امروز بیشترین اثر مثبت بر شاخص فرابورس به نام نمادهای فارس، شستا و فولاد شد و در مقابل نمادهای معاملاتی کگهر، سپیدار و فغدیر بیشترین اثر منفی را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.