به گزارش پایگاه خبری 598، مسعود دهنمکی کارگردان سینما و تلویزیون طی یادداشتی که در اختیار گروه هنر خبرگزاری مهر قرار داد، از زاویهای متفاوت به شخصیت شهید آیتالله سیدابراهیم رئیسی پرداخت.
در این یادداشت آمده است:
«اردیبهشت سال ۱۳۷۱ اولین دیدار بین من و آقای رئیسی در دادگاه انقلاب اسلامی اتفاق افتاد. آن زمان ایشان در مقام ریاست دادگاه انقلاب و من در مقام متهم بودم. بعد از گذراندن ۱۰ روز زندان انفرادی و مراحل بازجویی در زندان توحید و یا همان موزه عبرت فعلی که به جرم اعتراض به معضلات فرهنگی و کمکاریهای دولت وقت و البته دستگیری تعدادی دیگر که کارشان چیزی بیشتر از اعتراض بود، به دفترشان فراخوانده شدم. برخلاف تصورم با روی خوش به استقبالم آمد و بعد تورق پرونده گفت: اگر جایمان عوض میشد و من آنطرف میز بودم، همین کارهای اعتراضی تو را میکردم.
یکبار هم وقتی مستند «فقر و فحشاء» را ساختم و فیلم توقیف شد و پایم به دادگاه کشیده شد ایشان را در سازمان بازرسی کل کشور دیدم. فیلم را دیده بود. میخواستم مستند «از کجا آوردهاید؟» را بسازم. گفت: هنوز هم تو آنطرف میز هستی و من اینطرف و خوشحالم که بعد از ۱۰ سال هنوز کم نیاوردهای.
آخرین دیدارمان پس از ریاست جمهوری ایشان بود. در ضیافت افطار کنار هم نشسته بودیم. هم قبل از افطار پشت تریبون و هم سر سفره که من را به کنارش فراخواند، کلی به مسائل موجود نقد کردم و ایشان هم مثل قبل صبورانه گوش داد و آخرش گفت: من نسبت به تو همان ارادت ۳۰ سال پیش را دارم. من هم گفتم: من هم دوستتان دارم و به شما رأی دادهام اما باز من اینطرف میز هستم و شما آنطرف و قبول دارید نقد منصفانه به دولت بهترین کمک به دولت شما است؟ گفت: قبول دارم.
شاید میخواست بگوید من هم آنطرف میز بودم همین کار تو را میکردم.
خدا شهید خدمت ایران را با جدش محشور کند.»