وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

  •  
      
کد خبر: ۵۳۶۷۶۲
زمان انتشار: ۱۲:۱۳     ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳
وزیر علوم از تدوین دستورالعمل جامع پژوهانه دانشگاهیان خبر داد و گفت: این دستورالعمل از مهرماه جاری اجرایی خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری 598، محمد علی زلفی گل در گفت‌وگو با ایسنا، با تاکید بر اینکه دو خبر خوب و مهم قرار است برای جامعه دانشگاهی اتفاق بیفتد، اظهار کرد: اول اینکه همه کارهای تدوین دستورالعمل جامع پژوهانه دانشگاهیان انجام شده است و به محض اینکه برنامه توسعه هفتم ابلاغ شود، این دستورالعمل را در هیات وزیران مصوب و ابلاغ خواهیم کرد.

وی در ادامه تصریح کرد: اساتید دانشگاه ها معتقد هستند اعتباری که برای انجام رساله های دکتری و پایان نامه های کارشناسی ارشد داده می شود، کافی نیست و بر این اساس ما پژوهانه جامع را تدوین کردیم.

وزیر علوم خاطرنشان کرد: با ابلاغ دستورالعمل جامع پژوهانه فوق، اعتبار خوبی را برای انجام رساله های دکتری و پایان نامه های کارشناسی ارشد تخصیص خواهیم داد. اگر رساله ها و پایان نامه ها کاربردی و فناورمحور باشند، میزان اعتبار اختصاصی دو یا سه برابر خواهد شد.

زلفی گل تاکید کرد: میزان پژوهانه اختصاصی برای دانشجویان رشته های علوم طبیعی کارشناسی ارشد نصف کل مبلغ حقوق استادیار پایه یک است. این میزان برای رساله های دکتری به اندازه حقوق کامل یک ماه استادیار پایه یک می باشد و اگر تحقیقات کاربردی باشد، این میزان به دو و اگر فناور محور باشد به سه برابر افزایش خواهد یافت.

وزیر علوم یادآور شد: دستورالعمل جامع پژوهانه دانشگاهیان از مهرماه سال جاری اجرایی خواهد شد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام