وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۵۳۱۶۱۶
زمان انتشار: ۱۵:۲۴     ۲۷ آبان ۱۴۰۲
دانشگاه صنعتی شریف استعفای رییس پردیس بین‌المللی کیش این دانشگاه با توجه به حواشی مراسم فارغ‌التحصیلی در این پردیس را اعلام کرد.

به گزارش پایگاه خبری 598، به نقل از مهر، دانشگاه صنعتی شریف پیام استعفای دکتر علی سلک غفاری رییس پردیس بین‌المللی کیش را باتوجه به حواشی مراسم فارغ‌التحصیلی پنج‌شنبه گذشته منتشر کرده است.

در این پیام خطاب به دکتر جلیلی، رییس دانشگاه صنعتی شریف و رییس هیات امنا پردیس کیش نوشته شده است: «ضمن اظهار تأسف از عدم رعایت مقررات و شئونات دانشگاهی برخی از دانش‌آموختگان این پردیس، ضمن عدم تأیید این رفتار خارج از عرف، به‌منظور صیانت از ارزش‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی و حفظ شأن دانشگاه صنعتی شریف، ادامه مسئولیت به‌عنوان رییس پردیس بین‌الملل شریف کیش را به صلاح نمی‌دانم و بدینوسیله استعفای خود را به آن مقام و هیات امنای پردیس بین‌الملل شریف کیش تقدیم می‌دارم.» 

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام