سرویس بین الملل پایگاه 598 - مری جوانفر تحلیلگر ایرانی اسرائیلی در حوزه خاورمیانه و نگارند کتاب های ابوالهول هسته ای ایران، محمود احمدی نژاد و کشور ایران می باشد. وی همکنون مشغول به تدریس سیاست های معاصر ایران در مرکز آموزشی چند رشته ای در هرتزلیا تل آویو در سرزمین های اشغالی فلسطین می باشد.
وی در جدید ترین نوشته خود تحلیلی از فضای انتخاباتی ایران و آرایش گروه های سیاسی را در وب سایت خود ارائه داده است. وی در خصوص جبهه پایداری انقلاب اسلامی و نگرش این جبهه به مبانی انقلاب مطالب قابل تاملی را نگاشته است که در ادامه می آید:
مری جوانفر در ابتدای مقاله خود اورده است: " ایران انتخابات مجلس را در پیش رو دارد. پیش از 60 گروه سیاسی در این انتخابات شرکت می کنند اما سه گروه از آنها دارای قدرت بیشتری می باشند. متحدین احمدی نژاد، طرفدادان آیه الله مصباح یزدی عضو شورای خبرگان، و جبهه متحد اصول گرایان که متشکل از نیروهای محافظه کار و قدیمی می باشد.اصلاح طلبان طرفدار میر حسین موسوی و کروبی نیز هیچ شانسی برای شرکت در انتخابات ندارند."
تحلیلگر ایرانی اسرائیلی در ادامه می آورد: "در انتخابات گذشته ی مجلس بیشتر کرسی های مجلس را به طرفداران احمدی نژاد یعنی جبهه متحد اصولگرایان داده شد تا حزب مخالف دیگر یعنی ائتلاف فراگیر اصولگرایان."
استاد دانشگاه هرتزلیا تل آویو می گوید: "دو گروه دیگر که شانس بیشتری در پیروزی انتخابات دارند جبهه پایداری آیه الله مصباح یزدی و جبهه متحد اصولگرایان که رئیس کنونی مجلس علی لاریجانی از اعضای آن می باشد. رئیس معنوی این گروه سیاسی آیه الله مهدوی کنی رئیس مجلس خبرگان می باشد. مشخص نیست که رهبر ایران کدام گروه را برنده بیشتر کرسی های مجلس بداند اما انتخابات به مسائل کلیدی مهمی مرتبط می شود ... "
مری جوانفر درباره موضوع برنامه هسته ای ایران می نویسد: " طرفداران آقای مصباح بشدت بر موضوع سازش با غرب مخالف هستند. هرچند که اصولگرایان[جبهه] دیگر نیز از برنامه های هسته ای ایران حمایت می کند اما اعضای آن نسبتا محافظه کار هستند و تمایل بیشتری به سازش با غرب دارند و خطر تندروها در این زمینه بیشتر است."
وی می نویسد: " پیروزی طرفداران تندروی مصباح یزدی می تواند اینگونه تعبیر شود که رهبر ایران احساس آسیب پذیری می کند ... و به همین خاطر به وفادارانی نیاز دارد ..."
منبع: http://the-diplomat.com/2012/03/02/what-iran%E2%80%99s-election-means/?all=true