به گزارش پایگاه خبری 598، حسین شریعتمداری مدیر مسؤول روزنامه کیهان در یادداشتی تحت عنوان «در کدام باشگاه کباده میکشید؟!» نوشت:
۱- رصد کانالهای تلگرامی وابسته به برخی از مدعیان اصلاحات و شماری از سلبریتیها و مشاهده تعداد مراجعهکنندگان به این کانالها و نظراتی (پستها و کامنتها) که در این کانال ثبت میکنند، نشان میدهد که تعداد مراجعهکنندگان سهشنبه -۳۰ خرداد- نسبت به روزهای قبل کاهش بسیار چشمگیری داشته است و این تعداد در برخی از کانالها به صفر رسیده است.
پرسش این است که چرا؟! مگر روز ۳۰ خرداد چه تفاوتی با روزهای قبل داشته است که تعداد مراجعهکنندگان به این کانالها و ثبت کامنتهای ضداسلامی و ضدانقلابی آنان تا این اندازه کاهش یافته و حتی در مواردی به صفر رسیده است؟!
۲- از سوی دیگر، تعداد قابل توجهی از کانالهای تلگرام و اینستاگرام که با نام و نشانهای ناشناخته علیه جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکردند نیز روز ۳۰ خرداد به طور کامل از فعالیت دست کشیدند و نه فقط هیچ کامنت و نظری را منتشر نکردند، بلکه در کانالهای مورد اشاره از اخبار و گزارشهای جعلی و سیاهی که همه روزه علیه ایران اسلامی و مسئولان نظام بارگزاری میکردند هم خبری نبود! و مگر برای افرادی که اعلام نظرات آنها در روزهای قبل صدها برابر دو روز قبل بود، چه اتفاقی افتاده است که کانالهای یاد شده را ترک کردهاند؟
برای افرادی که در روزهای قبل از روز ۳۰خرداد با انبوه کامنتها و نظرات ضدایرانی خود فضای کانالهای یاد شده را اشغال کرده بودند، چه اتفاقی افتاده بود که کانالهای مورد اشاره را ترک کرده بودند؟ شاید مانند روزهای قبل فرصت مراجعه نداشتهاند؟! در این صورت چرا؟! بخوانید!
۳- روز سهشنبه، پلیس فرانسه از برگزاری گردهمایی تروریستهای سازمان منافقین که همه ساله در روز ۳۰ خردادماه با حمایت پلیس برگزار میشد، جلوگیری کرد و تروریستهای این سازمان را که از مدتها قبل برای برگزاری این گردهمایی تدارک دیده بودند، با مانع جدی
رو به رو ساخت.
پلیس فرانسه با صدور بیانیهای اعلام کرد که پیشگیری از گردهمایی سازمان منافقین به علت مشکلات امنیتی و اخلال در نظم عمومی بوده است. این ادعا در حالی است که فرانسه طی ۴ دهه گذشته و مخصوصاً در دوران جنگ تحمیلی، یکی از کشورهای حامی تروریستهای سازمان منافقین بوده و همه ساله گردهمایی ۳۰ خرداد این سازمان تحت حمایت کامل دولت و پلیس فرانسه برگزار میشده است!
۴- در همان حال، یعنی روز سهشنبه ۳۰ خرداد، پلیس کشور آلبانی به مقر منافقین در این کشور که سالها با توصیه آمریکا در اختیار آنان قرار داده بود حمله کرد. در این حمله، تعداد زیادی از تروریستهای ساکن این پایگاه مجروح شده و به هلاکت یک تن از آنها نیز اشاره شده است. تعدادی از مجروحان شرایط بسیار وخیمی دارند و اعلام شده که هلاکت برخی از آنها دور از انتظار نیست.
«محمد رومبولاکو»، رئیسپلیس آلبانی در نشست خبری مشترک با «بلدی کوچی»، وزیر کشور آلبانی اعلام کرد « مطابق توافق ۲۰۱۴ بین ما و اعضای سازمان مجاهدین خلق (منافقین)، اعضای این سازمان صرفا به دلایل انساندوستانه(!) در کشور ما پناهنده شدند، اما آنها با انجام اقدامات تروریستی و سایبری، این توافق را نقض کردند. عملیات روز سهشنبه مطابق قوانین و براساس حکم دادگاه عالی مبارزه با تروریسم انجام شد».
پلیس آلبانی در بیانیه مستقل دیگری تاکید کرد که این اقدام را مطابق با حکم دادگاه این کشور و به دنبال نقض توافقات صورت گرفته از سوی این گروهک انجام داده است. این ادعا در حالی است که دولت آلبانی از هویت تروریستی سازمان منافقین باخبر بوده و اقدامات تروریستی این سازمان زیر نظر و تحت حمایت کامل پلیس آلبانی صورت میگرفته است.
گفتنی است که دولت آمریکا نیز با صدور بیانیهای اعلام کرد «آمریکا آگاه است که پلیس آلبانی با حکم دادگاه در این روز [۳۰ خرداد] وارد مجتمع مجاهدین خلق در شهر ساحلی دورِس شده است. ما از حق دولت آلبانی برای تحقیق درباره هرگونه فعالیت بالقوه غیرقانونی در داخل مرزهای خود حمایت میکنیم».
و اما، یادداشت پیشروی را با اشارهای گذرا به سه نکته، خاتمه میدهیم. بخوانید!
۵- اولین نکته، پرسشی است که از برخی مدعیان اصلاحات در میان است. آنها که کانالهای تلگرامی یاد شده در صدر این یادداشت را در اختیار دارند و همه روزه انبوهی از کامنتها با محتوای ضدایرانی، سیاهنمایی و حمایت از اغتشاشگران را دریافت میکردهاند و روز
۳۰ خرداد، بعد از رخدادهای پاریس و آلبانی و مشکلاتی که برای سازمان منافقین پدید آمده بود، تعداد کامنتها و نظرات ثبت شده در کانالهای مورد اشاره به شدت کاهش یافته و در مواردی به صفر رسیده است و آن سؤال این است؛ آیا این واقعیت قابل انکار است که کامنتها و نظراتی که علیه جمهوری اسلامی ایران و در حمایت از اغتشاشگران در کانالهای تلگرامی تحت مدیریت شما نوشته میشد از تروریستهای سازمان منافقین بوده است؟! و برخلاف آنچه که ادعا میکردید و یا به غلط تصور میکردید(!) ارسالکننده این پیامها و کامنتها مردم شریف این مرز و بوم نبودهاند؟! اگر غیر از این است، چرا دیروز که تروریستهای سازمان منافقین با دو رخداد یاد شده در پاریس و آلبانی رو به رو شدند و فرصت و توان مراجعه به کانالهای شما را نداشتند، تعداد مراجعهکنندگان به کانالهای مورد اشاره تا مرز صفر نفر تنزل پیدا کرد؟!
خوشبینانهترین احتمال آن است که نمیدانستید در میدان سوءاستفاده تروریستهای منافق قرار گرفتهاید! اگرچه بسیار بعید است که از مفاد و محتویات کامنتها متوجه نشده باشید که مراجعهکنندگان شما یک مشت تروریست رذل و قاتل ۱۷ هزار تن از پاکترین انسانهای این دیار بودهاند! اگر این احتمال خوشبینانه را باور داشته باشیم -که باور آن آسان نیست- وقت آن است که به خود آئید و بیش از این در باشگاه دشمنان تابلودار نظام که تروریستهای منافق در اجاره آنها هستند، کباده نکشید!
۶- دومین نکته، این که تمامی اسناد و شواهد و قرائن موجود به وضوح حکایت از آن دارند که سازمان منافقین هویت مستقل ندارد بلکه یک سازمان تروریستی اجارهای است که از سوی آمریکا و متحدان اروپایی و صهیونیستی آن برای عملیات تروریستی و ایذایی علیه جمهوری اسلامی ایران به اجاره گرفته شده است.
این که بعضاً گفته میشود سازمان منافقین آلترناتیو جمهوری اسلامی است! قبل از آن که قابل توجه باشد، مسخره و خندهدار است. وقتی از آمریکا و متحدانش کاری علیه ایران اسلامی ساخته نیست از یک سازمان اجارهای چه کاری میتواند ساخته باشد؟! «جایی که عقاب پر بریزد، از پشه لاغری چه خیزد»؟! سازمان منافقین یک سازمان تروریستی و اجارهای است که دستش به خون دستکم، ۱۷ هزار انسان پاک این مرز و بوم و هزاران تن از مردم مظلوم عراق آغشته است.
از این روی سازمان منافقین برای قدرتهای اجارهکننده آن ارزشی بیش از یک مشت برده ندارد و جابجایی بردهها و دست به دست کردن آنها از سوی بردهداران مدرن! رخداد غیر منتظرهای نیست و رخدادهای دو روز پیش فرانسه و آلبانی، با این فرمول قابل توضیح است.
۷- سومین و آخرین نکته این که، مخالفت فرانسه با گردهمایی منافقین و حمله پلیس آلبانی به پایگاه این سازمان را نمیتوان و نباید با آنچه در بیانیههای دولتهای فرانسه و آلبانی و آمریکا آمده است به ارزیابی نشست. باید رخدادهای روز سهشنبه فرانسه و آلبانی را به وضوح از اقتدار مثالزدنی جمهوری اسلامی و ناامیدی غرب از تلاش ۴۴ ساله خود در مقابله با ایران دانست.
اقتدار ایران اسلامی و جایگاه برجسته و نقشآفرینش در جهان اسلام و منطقه و حتی در حیات خلوتهای آمریکا در کشورهای لاتین، دشمن را به این نتیجه قطعی رسانده است که برای مشکلآفرینی امنیتی و عملیات ایذایی نمیتواند به ابزار از رده خارجی نظیر اجاره یک سازمان تروریستی امیدی داشته باشد. و اما، در این سوی ماجرا، جمهوری اسلامی ایران نباید به اقدامات دو روز گذشته غرب علیه سازمان منافقین بسنده کند.
منافقین آنگونه که خود بارها اعتراف کردهاند قاتل دستکم ۱۷ هزار نفر از پاکترین انسانهای این مرز و بوم و صدها جنایت وحشیانه دیگر هستند. جمهوری اسلامی ایران باید اعلام کند تنها هنگامی برخورد غرب با تروریستهای سازمان منافقین را جدی تلقی میکند که این جرثومههای فساد و تباهی و آدمکشان حرفهای را برای محاکمه و مجازات به ایران تحویل بدهند.