وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۵۲۴۳۶
زمان انتشار: ۰۰:۰۱     ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۱
ارگان رسانه ‌ای حلقه لندن اقدام به تبلیغ رسانه های گروهک های ضد انقلاب و جدایی طلب کرده است.
محدوده، ارگان رسانه ‌ای حلقه لندن که تحت مدیریت عطاالله مهاجرانی اداره می شود در جدید ترین حرکت خصمانه خود نسبت به تمامیت ارضی کشور ، اقدام به تبلیغ گروهک های ضد انقلاب و جدایی طلب کرده است.

بنا بر این گزارش، سایت رسمی باقیمانده جنبش فتنه انگیز سبز در خارج از کشور در جدیدترین اقدام ضد امنیت ملی خود با درج پیوند دو سایت وابسته به گروهک های جدایی طلب براقدامات خصمانه این جریان ها نسبت به تمامیت ارضی کشورصحه گذاشته است.

تبلیغ سایت هایی مثل "اخبار روز" و "اتحادیه جمهوری خواهان" به ترتیب وابسته به گروهک های تروریستی و جدایی طلب پان عربیسم فعال در خوزستان و گروهک  لیبرال دمکراسی اتحادیه جمهوری خواهان ایران که پیشتر با عنوان گروهک فریاد آزادی در کنار سازمان مجاهدین خلق فعالیت می کرد توسط ارگان رسانه ای حلقه لندن در حالی صورت می گیرد که فعالین فراری جنبش سبز بارها بر حفظ تمامیت ارضی کشور تاکید داشتند.

به نظر می رسد در رویکرد جدید رسانه های جنبش فتنه انگیز سبز خصوصا سایت جرس، برنامه های افرادی همچون امیر ارجمند و مجتبی واحدی عضو شورای دو نفره راه سبز امید در راستای اهداف منافقین تئوریزه شده است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام