زندگی با آیه ها ..... آیه ۹۲ سوره مبارکه آل عمران ....... لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * 

 

      
کد خبر: ۵۲۳۳۶۴
زمان انتشار: ۱۰:۰۷     ۱۹ فروردين ۱۴۰۲
سازمان هواشناسی از ورود سامانه بارشی گسترده به کشور خبر داد و گفت: بارش‌ها دوشنبه شب از شمال غرب کشور آغاز و تا روز چهارشنبه به سمت مرکز و پایتخت گسترش می‌یابد.

به گزارش پایگاه 598، بر اساس اعلام سازمان هواشناسی، فعالیت سامانه بارشی از دوشنبه شب آغاز می‌شود و روز سه شنبه در همه استان‌های غربی از شمال غرب تا جنوب غرب شاهد بارش خواهیم بود.

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی، فعالیت این سامانه به‌تدریج گسترش پیدا می‌کند و به نواحی مرکزی و دامنه‌ها و ارتفاعات البرز مرکزی می‌رسد.

این سازمان همچنین برای امروز (شنبه) از بارش‌های رگباری و پراکنده در چند استان از جمله شمال آذربایجان غربی و شرقی و ارتفاعات کرمان خبر داد.

فردا (یکشنبه) نیز در شمال سیستان و بلوچستان، ارتفاعات جنوب کرمان و شمال هرمزگان بارش پراکنده را داریم.

بر اساس اعلام هوشناسی، از امروز تا روز یکشنبه (۲۰ فروردین‌ماه) در ساعت‌های بعدازظهر و اوایل شب، وزش باد شدید در برخی نقاط برخی استان‌ها پیش بینی می‌شود. وزش باد در نقاط مستعد با احتمال خیزش گرد و خاک، کاهش دید و کاهش نسبی کیفیت هوا مورد انتظار است.

روند افزایش دما نیز تا روز دوشنبه در اغلب مناطق کشور ادامه دارد.

امروز هوای پایتخت صاف و آفتابی است و تا روزهای دوشنبه و سه‌شنبه روند افزایش نسبی ادامه دارد. تهران در روز چهارشنبه تحت تاثیر فعالیت سامانه بارشی بارانی خواهد بود.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام