کد خبر: ۵۲۳۳۱۹
زمان انتشار: ۱۳:۳۶     ۱۷ فروردين ۱۴۰۲
مصرف روزانه مرکبات می‌تواند خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش دهد. نمونه هایی از مرکبات که به کاهش خطر ابتلا به زوال عقل کمک می کنند، عبارتند از: لیمو، پرتقال، گریپ فروت، لیمو ترش سبز و نارنگی.

به گزارش پایگاه 598، رژیم غذایی یکی از ارکان کلیدی برای حفظ سلامت کلی بدن است. رژیم غذایی غنی از ویتامین ها و مواد معدنی می تواند به کاهش خطر ابتلا به طیف وسیعی از بیماری ها از جمله زوال مغز و بیماری های مرتبط کمک کند.

زوال شناختی باعث کاهش عملکرد تفکر، حافظه، تمرکز و سایر عملکردهای مغزی است. این پدیده عمدتا در افراد مسن دیده می شود و اغلب نشانه اولیه زوال عقل و سایر بیماری های عصبی است.

در حالی که برای بسیاری از افراد یک وضعیت ناراحت کننده است، می توان خطر ابتلا به آن را کاهش داد و شروع زوال شناختی را به تاخیر انداخت.

یکی از راه‌های انجام این کار، در کنار ورزش، داشتن یک رژیم غذایی متعادل است.

براساس مطالعه‌ای که اخیرا در مجله تغذیه انگلیس منتشر شده، یک نوع میوه خاص می‌تواند در کاهش خطر ابتلا به زوال عقل مفید باشد.

این مطالعه نشان می دهد که میوه ها می توانند خطر ابتلا به زوال عقل را تا 23 درصد کاهش دهند. این نتایج پس از مطالعه بیش از 13 هزار شرکت کننده در یک مطالعه ژاپنی به دست آمد.

آنها دریافتند افرادی که هر روز مرکبات مصرف می‌کنند، در مقایسه با افرادی که فقط یک یا دو بار در هفته از مرکبات استفاده می‌کنند، در شش سال آینده به میزان قابل توجهی کمتر به زوال عقل مبتلا می‌شوند.

داده های مورد نظر برای این مطالعه از پایگاه داده بیمه مراقبت طولانی مدت ژاپن گرفته شده است.

علاوه بر این، محققان عوامل دیگری مانند مصرف سبزیجات، سایر میوه‌ها و سلامت کلی فرد را تنظیم کردند. از آنجایی که این عوامل متفاوت بودند، رابطه بین مرکبات و زوال عقل تفاوت زیادی نداشت.

نمونه هایی از مرکبات که به کاهش خطر ابتلا به زوال عقل کمک می کنند، عبارتند از: لیمو، پرتقال، گریپ فروت، لیمو ترش سبز و نارنگی.

البته برای رسیدن به این نتیجه که مصرف مرکبات تاثیر قطعی بر کاهش خطر ابتلا به زوال عقل دارد، باید مطالعات و تحقیقات بیشتر و گسترده تری انجام داد.

زوال عقل یکی از کشنده ترین بیماری های جهان است، بیماری که در حال حاضر با درمان های کمی موثر برای مبارزه با این بیماری غیر قابل درمان است.

در حال حاضر، هیچ درمانی برای این بیماری وجود ندارد و درمان‌های موجود محدود است. در نتیجه، بودجه زیادی برای تحقیقات پیشگیرانه و واکنشی در نظر گرفته می شود.

 

منبع: فارس
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها