کد خبر: ۵۲۱۵۴۷
زمان انتشار: ۱۴:۰۹     ۲۶ بهمن ۱۴۰۱
ششمین نمایشگاه کتاب دین با حضور رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، استاندار قم و جمعی از مسئولان در محل نمایشگاه دائمی استان قم آغاز به کار کرد.

به گزارش پایگاه 598، ستاد خبری ششمین نمایشگاه کتاب دین، ششمین نمایشگاه کتاب دین ظهر امروز در نمایشگاه دائمی استان قم با حضور مسئولان آغاز به کار کرد.

آیت الله حسینی بوشهری رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، سید محمدتقی شاهچراغی استاندار قم، امیرعلی عموزاده مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم، ابوالقاسم مقیمی معاون هماهنگی امور زائران استانداری قم، حسین صفری معاون اقتصاد و فرهنگ مؤسسه خانه کتاب و ادبیات ایران، حمید خرمی رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان استان قم و جمعی از فعالان حوزه نشر و اهالی قلم در این مراسم حضور داشتند.

در ابتدای این مراسم مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم به حضار و مهمانان خیرمقدم گفت و تلاش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را توسعه ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی عنوان کرد.

در ادامه آیت‌الله حسینی بوشهری رئیس جامعه مدرسین طی سخنانی به اهداف برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی اشاره کرد و گفت: تقویت بنیه فرهنگی جامعه یکی از اصلی‌ترین اهداف این نمایشگاه است چراکه انقلاب اسلامی یک انقلاب فرهنگی بود.

وی افزود: برپایی چنین نمایشگاه‌هایی که موجب رونق تألیف، تصنیف و فعال کردن چاپخانه‌ها و در یک کلام رونق فرهنگی و ترویج فرهنگی دینی می‌شود، در خنثی‌کردن توطئه‌های فرهنگی دشمنان نقش مؤثری دارد.
رئیس جامعه مدرسین یکی دیگر از اهداف برپایی نمایشگاه‌های کتاب را تشویق و ترغیب مردم به مطالعه کتاب عنوان کرد و گفت: در نظر گرفتن تخفیف مناسب برای خرید کتاب زمینه‌ساز توسعه بیشتر فرهنگ کتاب و کتابخوانی می‌شود.

در پایان این مراسم از کتاب «موسوعه شیخ صدوق» که توسط انتشارات «خانه فرهنگ صدوقی» تدوین و منتشر شده است، رونمایی شد.

ششمین نمایشگاه کتاب دین از ۲۶ بهمن‌ماه تا یکم اسفندماه به مدت یک هفته از ساعت ۱۰ تا ۱۳ و ۱۶ تا ۲۱ پذیرای علاقه‌مندان به حوزه کتاب و کتابخوانی است.

وی با بیان اینکه باید در حکومت اسلامی ده‌ها، صدها و هزاران چاپخانه تأسیس کنیم، مطرح کرد: زمانی که ناپلئون به عنوان استعمارگر و یک سردار جنگی وارد مصر شد، چاپخانه تأسیس کرد تا فکر و اندیشه نسل عرب را استحاله کند و از همان زمان روشنفکری عربی شکل گرفت و همچنان ادامه دارد و امروز محصول این تفکر را می‌بینیم.

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه با ابراز تأسف از اینکه در امور فرهنگی کم سرمایه‌گذاری می‌کنیم، گفت: من سوگمندانه عرض می‌کنم فرهنگ مهمان ناخوانده دستگاه‌هاست، یعنی اگر بودجه‌ دستگاه‌های دولتی همه بخش‌ها را پوشش داد و خیال‌شان راحت شد می‌گویند حالا سراغ فرهنگ برویم تا این چند درصد اختصاص یافته به فرهنگ را محقق کنیم.

حسینی بوشهری اضافه کرد: هرسال درصدی از بودجه برای امور فرهنگی اختصاص پیدا می‌کند ولی خروجی اقدامات فرهنگی در بودجه‌ها چقدر است؟ درحالی که فرهنگ باید پیشران و اولویت نخست دستگاه‌های دولتی باشد.

عضو خبرگان رهبری در پایان با اشاره به کلام ائمه معصومین(ع) مبنی بر اینکه کتاب غذای روح و جان انسان است، گفت: کتاب‌های عرضه شده باید متناسب با شأن نظام اسلامی باشد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها