سعید سلطانی سروستانی در گفتوگو با فارس اظهار داشت: قیمت گوسفند زنده
کیلویی 8500 تومان است و طبق بررسیهای علمی 48 الی 50 درصد گوسفند و بز
لاشه و بقیه به عنوان گوشت به مصرف میرسد.
مدیر عامل اتحادیه سراسری دامداران کشور ادامه داد: با این محاسبه قیمت گوشت در بازار نباید کیلویی 16 الی 17 هزار تومان بیشتر باشد.
وی افزود: هر اندازه قیمت بازار بالاتر از این میزان باشد به جیب دلال و چوبدار میرود و دامدار به سود 7 درصدی هم قانع است.
به
گفته سلطانی سیاستهای نادرست طی سالهای اخیر نظیر جداسازی مرکز پشتیبانی
امور دام از وزارت جهاد کشاورزی به وزارت صنعت، معدن و تجارت و نیز
واگذاری مرکز گوشت زیاران از عواملی بود که اجازه جولان بیشتر به چوبداران
داد و دولت جایگرین مناسبی برای این شرکتها در نظر نگرفت.
مدیر
عامل اتحادیه سراسری دامداران کشور تصریح کرد: راه افزایش بیحد و حصر
قیمت گوشت علاوه بر مدیریت زنجیره تولید تقویت تشکلها و اتحادیهها و
سپردن امور به دست آنهاست تا از این طریق نقش واسطهها هم به حداقل برسد.