به گزارش سرویس سیاسی پایگاه خبری 598، محسن محمودآبادی: 13 آبان همواره یادآوار روزهای پرشور مبارزه با استکبار و استعمار بیگانگان در داخل کشور است. سفارت آمریکا که به لانهای برای جاسوسی و دسیسه علیه ملت ایران تبدیل شده بود، سرانجام در 13 آبان 1358 توسط دانش آموزان و دانشجویان خط امام تسخیر شد.
از این رو سالهاست که 13 آبان که روز «دانشآموز» نامگذاری شده است توسط دانش آموزان دیروز و امروز جشن گرفته میشود.
اما در این بین مراسم 13 آبان امسال متفاوتتر از قبل برگزار شد. چراکه دشمن از ماههای گذشته با نشانه گرفتن دانشآموزان و دانشجویان، سعی بر به انحراف کشیدن آنها از مسیر انقلاب اسلامی را دارد.
لذا حضور میلیونی دانشآموزان گذشته، حال و آینده کشور، خط بطلانی بر تمام دسیسههای آنان کشید.
رسانههای مختلف دنیا نیز از زمان شروع مراسم راهپیمایی 13 آبان در جای جای ایران اسلامی، به تحلیل و گزارش پرداختند که بسیاری از آنها با سانسور حضور میلیونی مردم، به پوشش چند کلمهای این مراسم بسنده کردند.
در این گزارش به بازتاب راهپیمایی عظیم ۱۳ آبان در رسانههای غربی میپردازیم:
خبرگزاری رویترز با تیتر «ایران تسخیر سفارت آمریکا در سال ۱۹۷۹ را جشن گرفت» به بازنشر حضور مردم در خیابانها پرداخت.
سایت یو اس نیوز در جریان بازتاب خبر راهپیمایی ۱۳ آبان با اشاره به اغتشاش عدهای اندک در روزهای گذشته، سعی بر به حاشیه راندن حضور حماسی مردم ایران داشت.
سایت سان دیگو یونین تریبون نیز با انعکاس تصاویر دختران محجبه حاضر در راهپیمایی 13 آبان به حضور گسترده آحاد مردم در این راهپیمایی اشاره کرد.
خبرگزاری آسوشیتدپرس نیز با انتشار تصاویری از گردهمایی مردم در تهران به نشر سخنان رئیسجمهوری کشورمان در روز ۱۳ آبان پرداخت. این رسانه در خبر خود اذعان داشت که مردم ایران علیرغم اغتشاشات اخیر در این راهپیمایی شرکت کردند.
خبرگزاری صهیونیستی تایمز او اسرائیل در گزارشی با تیتر «ایران تجمعاتی را جهت یادآوری تسخیر سفارت آمریکا ترتیب داد» به انتشار تصاویری از راهپیمایی و سخنان سید ابراهیم رئیسی در این مراسم پرداخت.
عرب نیوز نیز با تیتری مشابه نوشت که راهپیمایان با در دست داشتن عروسکهایی از امانوئل مکرون، رئیسجمهوری فرانسه و محمدبن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی شعار «مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل» سر دادند.
همچنین یاهونیوز با انتشار عکسهایی از راهپیمایی یومالله ۱۳ آبان نوشت، دانشآموزان بنرهایی را در حمایت از حمله به سفارت آمریکا حمل کردند و پرچم ایران را به اهتزاز درآوردند.
واشنگتن پست نیز در مطلبی نوشت که ایرانیان در روز جمعه با داشتن پلاکاردهایی در دست در جشن تسخیر سفارت آمریکا شرکت کردند.