به گزارش پایگاه 598، به نقل از قمنا، علی مالکینژاد، مداح اهل بیت(ع) پیرامون سبکهای جدید به کار برده شده در مداحیها اظهار داشت: جوانان از شور و نشاط خاص خود برخوردارند و به اقتضای سن خود، از سبکهایی استقبال میکنند که با شور و هیجاناتشان همخوانی داشته باشد. برای همین در رابطه با سبک و سیاق مداحی، این مداحان و ذاکران اهل بیت(ع) هستند که باید مراقبت کرده و محتوایی را در اختیار جوانان قرار دهند که در شان دستگاه اهل بیت(ع) باشد.
وی با گلایه از استفاده از ریتم موسیقی پاپ و سبکهای غربی در مداحیها تصریح کرد: در مواجه با دستگاه اهل بیت(ع) و عزاداری برای حضرت سیدالشهدا(ع) باید شأن و منزلت ویژهای قائل شد و جذب جوانان به هیئات به هر قیمتی پسندیده و قابل قبول نیست.
مالکینژاد با بیان این که دشمنان همواره برای ایجاد انحراف و خدشه وارد کردن به دستگاه اهل بیت(ع) روی مراسمات عزاداری حساب ویژهای باز کردهاند، خاطرنشان کرد: در این بین مداحها و منبریها موظف به رعایت و احتیاط هستند و مداحی و روضهخوانی در هر جلسهای قبول نکنند.
این مداح اهل قم با گلایه از نبود یک سیستم منسجم جهت برخورد با انحرافات هیئات بیان داشت: در سالهای اخیر متاسفانه مداحی بی در و پیکر شده و دغدغه برخی مسئولان هیئات نیز به جذب مخاطب به هر قیمتی منحصر شده است و برای دعوت از مداح یه اصول خاصی پایبند نیستند. این موضوع بمثابه همان کسی است که در کشتی نشسته است و میگوید من میخواهم جای خودم را سوراخ کنم و حقوق و مصلحت عامه را در نظر نمیگیرم.
وی اضافه کرد: نمیتوان یک مداح را از بالای منبر به زیر کشید و او را مورد عتاب و مجازات قرار داد. محتویات یک مداحی میبایست از پیش مشخص باشد و وظیفه بررسی این محتویات نیز در درجه اول بر عهده مسئولان هیئات است.
مالکینژاد در ادامه این گفتوگو با اشاره راه یافتن برخی عقاید خرافه آمیز به هیئات گفت: وجود خرافه در هیئات اگرچه موضوع تازهای نیست و از پیش نیز وجود داشته است؛ با این حال در سالهای اخیر این موضوع بیشتر مورد توجه دشمنان اسلام و انقلاب اسلامی قرار گرفته است. به این صورت که دشمنان با سرمایهگذاری بر روی سخنرانانی که با نظام زاویه و یا عناد دارند، مسائل خرافی را وارد دین و هیئتها میکنند.
این مداح اهل بیت(ع) با اشاره به فرمایشات حضرت آیتالله خامنهای پیرامون حفظ ارزشهای دینی عنوان کرد: در این راستا تمامی دلسوزان فرهنگ نشر معارف دینی باید تلاش خود را به کار گرفته تا جوانان را جذب کانونهای مذهبی نظیر مساجد و هیئات کرده و زمینه رشد معنوی را در آنان فراهم آورند.