
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش پایگاه خبری 598 به نقل از تسنیم، مقتدی صدر رهبر جریان صدر عراق سهشنبهشب در پیامی توئیتری بر «لزوم محافظت از امنیت زیارت اربعین حسینی(ع) امسال تأکید کرد».
وی خواستار برخورد با کسانی شد که قصد ایجاد فتنه در راهپیمایی اربعین امسال را دارند و گفت که «نباید اجازه داد در این زیارت، فتنهای رخ دهد».
رهبر جریان صدر خواستار پرهیز از پاسخ به هرگونه توهین شد و گفت: «کسانی که اهانت میکنند، از آنان برائت میجوییم».
وی در ادامه پیام توئیتری خود نوشت: «حتی اگر کسی به شما اهانت کرد، یا آن را نادیده بگیرید یا فرد توهینکننده را به نهاد قانونی معرفی کنید».