به گزارش پایگاه 598 به نقل از ایرنا: حجتالاسلام علیرضا سلیمی با بیان اینکه دولت سیزدهم در یک سال گذشته کارهای بسیار بزرگی انجام داده است، اظهار داشت: در دولت گذشته روزانه بین ۳ تا ۶ ساعت قطعی،برق را تجربه کردیم اما در تابستان امسال با وجود افزایش مصرف برق با مدیریت صحیح دولت سیزدهم با قطعی برق مواجه نبودیم.
عضو هیات رییسه مجلس اظهار داشت: قطعیهای مکرر برق و نارضایتی مردم و صنایع تولیدی با وجود ۱۵هزار مگاوات قطعیهای مکرر برق و نارضایتی مردم و صنایع تولیدی با وجود ۱۵هزار مگاوات ناترازی تولید و مصرف برق، تابستان داغی را برای صنعت برق در سال ۱۴۰۰ رقم زد و در صورت ادامه شرایط، امسال نیز افزایش ناترازی به بیش از ۱۹هزار مگاوات و بروز خاموشیهای گستردهتر در بخشهای خانگی و تجاری پیشبینی میشد، اما چگونه ورق برگشت و رکورد تامین ۶۹۴۵۷ مگاوات برق بدون خاموشی ثبت شد و تابستانی پر برکت با ۲۵۰میلیارد تومان پاداش صرفهجویی برای مردم و رونق بخشهای تولیدی و صنایع رقم خورد؟
سلیمی ادامه داد: برنامهریزی وزارت نیرو برای اعمال سیاستهای مدیریت مصرف برق صنایع با محوریت کنترل بازار بود که باعث شد مدیریت مصرف برق شهرکهای صنعتی و صنایع مستقل خارج از شهرکها که سال قبل طی دو روز در هفته به علاوه قطع بدون برنامه برق اجرا میشد، امسال ۱۲ ساعت در هفته و بدون قطع بیبرنامه اجرا شود که رضایتمندی فعالان این عرصه و آرامش بازار را به دنبال داشت.
وی افزود: امسال برق مازاد مولدهای برق صنایع یا دستگاههای اجرایی به قیمت مناسب و تعرفه سوخت نیروگاهی خریداری شد، صنایع از پاداش همکاری بهرهمند شده و کشاورزانی که با امضای تفاهم نامه، روزانه ۵ ساعت در طرحهای مدیریت مصرف شرکت کردند باقی ۱۹ ساعت را مشمول برق رایگان شدند و مصرف برق مشترکان پرمصرف مورد پایش قرار گرفت که با تذکر یا مدیریت بار مواجه شدند.
عضو هیات رییسه مجلس تاکید کرد: گزارش وزارت نیرو به هیات وزیران از شکستن رکورد تاریخی ساخت نیروگاه در سالجاری خبر میدهد و در حالی که صنعت برق طی ۲۰ سال اخیر رکورد افزایش ظرفیت به میزان ۴۹۳۵ مگاوات در سال ۸۹ را در کارنامه داشت، امسال این رکورد ۲۰ ساله با ۶هزار مگاوات توسعه نیروگاهی شکسته شد و این موفقیت در حالی بود که سال گذشته حدود هزار و۵۲۰ مگاوات ظرفیت جدید وارد مدار شد.
نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در حوزه قیمت کالاها به یک ثبات نسبی دست یافتهایم، عنوان کرد: البته این امر به معنای ارزان شدن کالاها نیست بلکه جلوی رشد جهشی قیمت کالاها گرفته شده است.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه اجرای پروژههای آبرسانی نیز کارهای بزرگ انجام شده و به عنوان نمونه در پروژه آبرسانی غدیر که در دولت قبل متوقف شده بود، ۵۰ درصد کار در ۱۳ سال قبل انجام شده و ۵۰ درصد دیگر در یکسال گذشته انجام شده است.
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی افزود: دولت قبل جرات حذف ارز ترجیحی را نداشت اما دولت سیزدهم با اصلاح ساز و کار تخصیص ارز ترجیحی برای تامین کالاهای اساسی و پرداخت نقدی آن به مردم،مانع ادامه رانت و فساد ارزی برای عدهای خاص شد.