کد خبر: ۵۱۲۷۳۴
زمان انتشار: ۰۹:۲۷     ۰۵ شهريور ۱۴۰۱
قاضی‌زاده هاشمی:
معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: برای بیش از یک میلیون ایثارگر در کشور پرونده سلامت الکترونیکی تشکیل شده است.

به گزارش پایگاه 598، به نقل از مهر، سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی اظهار کرد: ما در حال حاضر به سه میلیون و ۵۰۰ هزار ایثارگر و خانواده‌های تخت پوشش آنها ارائه خدمات می‌کنیم که شامل ۲۲۸ هزار شهید، ۶۰۶ هزار جانباز و سه هزار آزاده است.

وی با بیان اینکه اختیار تام و کامل به استان‌ها داده شده تا طرح‌های حمایتی مختلف را از ایثارگران اجرایی و عملیاتی کنند، تصریح کرد: تمام تلاش ما بر این است تا به شکل نقطه‌زنی خدمات‌رسانی را انجام دهیم تا با شناسایی نیاز خانواده‌ها بتوانیم در حوزه‌های مختلف در خدمت آنها باشیم.

رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: با پرهیز از توزیع هلی‌کوپتری، سعی بر این است تا نیاز خانواده‌ها شناسایی شده و به شکل عادلانه پاسخگویی به نیاز خانواده‌های ایثارگر را در ابعاد مختلف معیشتی، بیمه‌ای و درمانی شاهد باشیم.

قاضی‌زاده هاشمی افزود: مدیران استان‌ها ملزم به رعایت قاعده عدالت توزیعی در ارائه خدمات هستند و معیار اصلی در ارزیابی عملکرد مدیران نیز همین موضوع است.

افزایش ۶۰ درصد پرداختی مستمری‌بگیران

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: ۱۰ درصد تسهیلات اشتغال کشور مختص خانواده‌های شهدا و ایثارگران است و ما امسال پرداختی مستمری‌بگیران را تا ۶۰ درصد افزایش دادیم.

قاضی‌زاده هاشمی اضافه کرد: برای کمک به خانواده‌هایی با دهک پایین توزیع ۶ هزار بسته معیشتی انجام شده و ما پرداخت مطالبات ۶۷ هزار نفر از ایثارگران را در یک سال اخیر انجام دادیم.

وی بیان کرد: کلیه خدمات ارائه شده به ایثارگران در بستر الکترونیکی انجام می‌شود و ما از طریق سامانه الکترونیکی ۵۱ فعالیت و خدمات خود را به ایثارگران ارائه می‌کنیم.

قاضی‌زاده هاشمی از معرفی ۴۲ هزار نفر برای بهره‌مندی از تسهیلات مسکن خبر داد و اظهار کرد: برای ۲۶ هزار ایثارگر تسهیلات قرض‌الحسنه پرداخت شده است.

ارائه خدمات برای ۶۰ هزار جانباز در منزل

رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه سخنان خود تصریح کرد: بعد از عادی شدن شرایط کرونایی در کشور، ما اجرای طرح «سپاس» را از سر گرفتیم و در یک سال گذشته ۴۰۴ هزار دیدار با خانواده‌های شهدا و ایثارگران را انجام داده‌ایم که پنج هزار دیدار مربوط به رئیس سازمان بوده است.

وی گفت: در قالب سامانه دیدار نوبت برای ملاقات با ایثارگران انجام می‌شود که ما این کار را تنها در تهران انجام نمی‌دهیم بلکه در همه شهرستان‌ها این کار در اولویت است.

قاضی‌زاده هاشمی افزود: در حوزه بهداشت و درمان ارائه خدمات برای ۶۰ هزار جانباز در منزل انجام شده و خرید ۱۲۴ هزار قلم تجهیزات توانبخشی را به همراه پوشش بیمه‌ای و بیمه تکمیلی یک میلیون ایثارگر شاهد بودیم.

وی از خرید ۱۹ دستگاه آمبولانس جدید برای مراکز درمانی و توانبخشی ایثارگران کشور خبر داد و خاطرنشان کرد: تا پایان سال این تعداد به ۵۰ دستگاه و در سال آینده تا ۱۰۰ دستگاه افزایش خواهد یافت.

۱۰ خانه ایثار در کشور راه‌اندازی شده است

قاضی‌زاده هاشمی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: ۲۰۰ هزار نفر در قالب پایش سلامت ایثارگران مورد بررسی قرار گرفته و برای یک میلیون ایثارگر نیز پرونده سلامت الکترونیکی صادر شده است.

وی بیان کرد: ۱۰ خانه ایثار در کشور راه‌اندازی شده و در کنار آن ۲۸ مرکز توانبخشی نیز خدمات جامعی به ایثارگران ارائه می‌شود که اسباب رضایت آنها را فراهم کرده است.

قاضی‌زاده هاشمی فعالیت‌های بنیاد شهید را در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت یادآور شد و ادامه داد: در کنار تولید ۷۰ جلد کتاب، سعی می‌کنیم تا آخر سال خاطرات تمام والدین شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد را تهیه و آماده چاپ کنیم.

وی اظهار کرد: تمامی استان‌ها موظف شدند تا یک فیلم سینمایی یا سریال و مستند از ایثارگران شاخص استان خود تهیه کنند که امیدواریم با آماده‌سازی تولید ۲۰ فیلم برای جشنواره فجر، امسال ۲ فیلم سینمایی را آماده انتشار کنیم.

رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: در استان اردبیل مرکز اقامتی به متراژ یک‌هزار و ۹۰۰ متر مربع و مجموعه ورزشی نیز در ۴۷۰ متر مربع آماده بهره‌برداری شده و قرار است فاز درمانی نیز تا دهه فجر امسال آماده بهره‌برداری شود.

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها