وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

  •  
      
کد خبر: ۵۱۰۵۵۸
زمان انتشار: ۰۹:۲۳     ۰۵ مرداد ۱۴۰۱
بازیکن تیم استقلال تهران خواستار جدایی از جمع آبی‌پوشان است اما مدیریت و کادر فنی برای رضایتنامه، شرایط سختی پیش روی او قرار داده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری 598 به نقل از ایرنا، آرش رضاوند را می‌شود یکی از بازیکنانی قلمداد کرد که به اجبار در اردو ترکیه حضور پیدا کرد و تمرینات سخت ریکاردو ساپینتو را پشت سر گذاشت، بازیکنی که نسبت به بازی در جمع نفرات ثابت استقلال امیدی ندارد و خواستار جدایی از این تیم است. این جدایی با مخالفت باشگاه و کادر فنی همراه شده است. باشگاه برای صدور رضایتنامه رضاوند شروط سختی را برای تیم فوتبال فولاد خوزستان اعلام کرده است.

رضاوند که نیم فصل نخست عملکرد ناامید کننده‌ای در جمع استقلالی‌ها داشت به صورت قرضی راهی فولاد خوزستان شد و چند گل حساس نیز برای این تیم به ثمر رساند. عملکرد وی در جمع شاگردان جواد نکونام موجب شد تا باشگاه فولاد خوزستان خواستار دائمی کردن قرارداد این بازیکن باشد. پیشنهاد دائمی کردن قرارداد رضاوند از سوی کادر فنی فولاد با مخالفت استقلالی‌ها مواجه شده  تا جایی که مدیران استقلال شروط سختی برای این انتقال در نظر گرفتند.

معاوضه رضاوند با بازیکنانی مانند علیرضا کوشکی و احسان پهلوان از مهمترین این شروط است که مورد موافقت باشگاه مسوولان خوزستانی قرار نگرفته است.

بازیکن استقلال تهران اکنون به صورت اجباری در اردوی تیم حضور دارد و با وجود نزدیک شدن به پایان فصل نقل و انتقالات  تیمی برای فصل آینده خود انتخاب نکرده و در استقلال نیز جایگاه مشخصی ندارد زیرا وی فصل گذشته با پیراهن شماره هفت به میدان رفت اما این پیراهن از وی گرفته شد و اکنون در اختیار پیمان بابایی است.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام