وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۵۰۶۰۱۶
زمان انتشار: ۱۴:۵۴     ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۱
فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان گفت: ماموران پلیس یکی از قاچاقچیان بزرگ موادمخدر کشور و سرشبکه اصلی انتقال مواد افیونی را در زاهدان دستگیر کردند.

به گزارش پایگاه 598، سردار احمد طاهری گفت: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان با اشراف اطلاعاتی خود از ورود چند ساعته یک قاچاقچی بزرگ و تحت تعقیب به شهر زاهدان مطلع شده و دستگیری او را در دستور کار قرار دادند.

او گفت: این قاچاقچی بزرگ طی چند سال اخیر با اجیر کردن افراد شرور و مسلح به صورت کاروانی، از طریق مناطق صعب العبور دشت سمسور و کویر لوت اقدام به قاچاق و انتقال محموله های بزرگ مواد مخدر به استان های خراسان جنوبی، سمنان و استان های شمالی کشور کرده است.

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان می گوید: باندهای تحت هدایت این قاچاقچی تاکنون چندین مورد درگیری مسلحانه با ماموران انتظامی در منطقه شرق و جنوب شرق کشور داشته اند که این درگیری ها منجر به کشف چندین تن مواد مخدر شده است.

او گفت: تلاش پلیس برای به دام انداختن این قاچاقچی حرفه ای ادامه داشت تا اینکه امروز صبح تیم های عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان پس از تلاش شبانه روزی و رصد اطلاعاتی موفق به ردزنی این قاچاقچی ۴۰ساله در یکی از محلات شهر زاهدان شده و او را در عملیاتی ضربتی و غافلگیرانه دستگیر کردند.

منبع: باشگاه خبرنگاران
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام