کد خبر: ۵۰۲۱۱۷
زمان انتشار: ۱۲:۱۵     ۰۴ اسفند ۱۴۰۰
رئیس اتحادیه برنج‌فروشان بابل اصلی‌ترین علت افزایش قیمت را دپو برنج توسط برخی فروشگاه‌ها عنوان کرد و گفت: در افزایش اخیر قیمت برنج، حدود ۲۰ درصد به‌دلیل کمبود محصول زیرکشت و خشکسالی است و اصلی‌ترین علت، خرید در تناژ بالا برخی از فروشگاه‌ها و نگهداری در انبارهاست.

به گزارش پایگاه 598، به نقل از فارس، حسن‌ تقی‌زاده رئیس اتحادیه برنج‌فروشان بابل در این شهرستان با بیان اینکه از شروع برداشت برنج طارم و هاشمی کیلویی ۳۰ هزار تومان در محل تولید قیمت‌گذاری شده بود، اظهار کرد: از زمان برداشت برنج قیمت‌ها به‌صورت روزانه و هفتگی افزایش پیدا کرد تا جایی که در ۳۰ بهمن‌ماه به بالاترین قیمت یعنی کیلویی ۷۵ هزار تومان در برنج فروشی‌ها رسیده است.

وی گفت: قیمت تمام‌شده برای مصرف‌کننده پس از بوجار، بسته‌بندی و ارسال به بنکداری در شهرستان‌ها به کیلویی ۸۲ هزار تومان می‌رسد.

رئیس اتحادیه برنج‌فروشان بابل اصلی‌ترین علت افزایش قیمت را دپو برنج توسط برخی فروشگاه‌ها عنوان کرد و افزود: در افزایش اخیر قیمت برنج، حدود ۲۰ درصد به‌دلیل کمبود محصول زیرکشت و خشکسالی است و اصلی‌ترین علت، خرید در تناژ بالا برخی از فروشگاه‌ها و نگهداری در انبارهاست، انبارهایی که محصول را دپو می‌کنند و بیش از ۷۰ درصد در انبار نگهداری و در همچنین مواقعی به‌صورت قطره چکان به بازار عرضه می‌کنند که این امر موجب افزایش قیمت می‌شود.

رئیس اتحادیه برنج فروشان بابل تصریح کرد: در این چند ماه بیش از ۱۰۰ درصد افزایش قیمت داشتیم و نهادها و ادارات مربوطه عکس‌العمل خاصی برای جلوگیری این امر نداشتند تا اینکه در اول اسفندماه از وزارت جهادکشاورزی دستورالعملی ارسال شد که قیمت برنج‌ها در فروشگاه‌ها و مراکز (برنج طارم و هاشمی) با کیلویی ۶۵ هزار تومان توزیع شود که این دستورالعمل در ۲۴ ساعت گذشته تاکنون تاثیری نداشت.

وی عنوان کرد: شاید تصور شود، افزایش قیمت برنج می‌تواند به نفع کشاورز باشد ولی بیشتر کشاورزان برنج‌های خودشان را به دلیل ضرورت بعد از برداشت محصول با نصف قیمت فعلی فروختند.

تقی‌زاده در پایان افزود: طی این مدت احتکار هم به‌صورت محسوس و حد بالایی باشد نداشتیم، اگر کسی از انبار احتکار مطلع شد باید به اداره صمت گزارش دهند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها