
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش پایگاه 598، پویش فرصت انس ویژه افرادی که برای حضور در مراسم اعتکاف با محدودیتهای کرونایی روبرو هستند، راهاندازی شد.
ستاد مرکزی اعتکاف باتوجه به اینکه تجمع در شرایط کرونایی محدودیت دارد، و در روزهای اعتکاف عاشقان نمیتوانند دور یک دیگر جمع شده و عبادت کنند، پویش سراسری فرصت انس را راهاندازی کرده است.
این پویش دارای 6 مرحله روزهداری در روزهای 13 الی 15 ماه رجب، استغفار و استغاثه به درگاه خداوند متعال و توسل به اهل بیت(ع)، تلاوت قرآن کریم، انجام اعمال ام داوود در روز 15 ماه رجب، خواندن نماز جعفر طیار در روزهای 13 الی 15 ماه رجب بنا بر توصیه مقام معظم رهبری و در آخر هدیه عبادات به پیشگاه مقدس حضرت صاحب الزمان(عج) است.