به گزارش پایگاه 598، به نقل از همشهری آنلاین، در طول سالها، جعفری برای درمان بیماریهایی مانند فشار خون بالا، آلرژیها و بیماریهای التهابی استفاده شده است.
امروزه به طور گستردهای به عنوان یک گیاه تازه یا ادویه خشک در آشپزی استفاده میشود. رنگ آن سبز روشن است و طعم ملایم و تلخی دارد که به خوبی با بسیاری از دستور العملها هماهنگ میشود. جعفری که اغلب بهعنوان یکی از قویترین گیاهان مبارزهکننده با بیماریها شناخته میشود، ارزش غذایی زیادی دارد و فواید بالقوه زیادی برای سلامتی دارد. در اینجا ۸ مزیت و کاربرد چشمگیر جعفری برای سلامتی آورده شده است.
جعفری گیاهی کم کالری و دارای مواد مغذی است. بهویژه سرشار از ویتامینهای K، A و C است.
جعفری حاوی بسیاری از آنتی اکسیدانهای قوی است که ممکن است به جلوگیری از آسیب سلولی و کاهش خطر ابتلا به برخی بیماریها کمک کند.
جعفری سرشار از ویتامین K است که یک ماده مغذی ضروری برای سلامت استخوان است. خوردن غذاهای سرشار از این ماده مغذی با کاهش خطر شکستگی و بهبود تراکم مواد معدنی استخوان مرتبط است.
جعفری حاوی آنتیاکسیدانهای مختلفی مانند فلاونوئیدها و ویتامین C است که ممکن است فوایدی برای مبارزه با سرطان داشته باشند.
جعفری حاوی لوتئین، زآگزانتین و بتاکاروتن است، ترکیبات گیاهی که از سلامت چشم محافظت میکنند و ممکن است خطر ابتلا به برخی بیماریهای چشمی مرتبط با افزایش سن مانند AMD را کاهش دهند.
جعفری سرشار از فولات است، ویتامین B که از قلب شما محافظت میکند و ممکن است خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش دهد.
در مطالعات لوله آزمایش عصاره جعفری دارای خواص ضد باکتریایی است. با این حال، تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.
جعفری را میتوان به عنوان ادویه خشک یا سبزی تازه استفاده کرد. تکههای خشک معمولا به غذاهای گرم مانند سوپ و پاستا اضافه میشود، در حالی که سبزی تازه یک افزودنی عالی برای سالاد و سس است.