زندگی با آیه ها ..... آیه ۹۲ سوره مبارکه آل عمران ....... لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * 

 

      
کد خبر: ۴۹۶۳۸۵
زمان انتشار: ۰۸:۵۵     ۲۶ آبان ۱۴۰۰
مراسم گرامیداشت یاد و خاطره شهید زین‌الدین و ۱۳۷ شهیده استان قم با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین مؤمنی برگزار شد.

به گزارش پایگاه 598، به نقل از روابط عمومی ستاد کنگره ملی شهدای استان قم، یادواره شهید زین‌الدین و‌ ۱۳۷ شهیده استان قم در سالروز وفات شهادت گونه حضرت معصومه (س) با حضور دختران و بانوان قمی در مجتمع امام خمینی(ره) قم برگزار شد.

این مراسم با عنوان « شهیدانه‌ی شهر کریمه » با سخنرانی «سیدحسین مومنی»، روایتگری «حسین کاجی»، مدیحه‌سرایی «مهدی سلحشور»، گفت و گو با خانواده شهدا و اجرای سرود دنبال شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسین مومنی، در این مراسم اظهار کرد: بنده مشکلاتم را با حضور بر سر قبر معلمان شهیدم رفع می‌کنم و همیشه از این بزرگواران مدد می‌خواهم.

وی ادامه داد: شهدا نزد خداوند متعال اعتبار دارند چون عبد شدند و خدا نیز آن‌ها را انتخاب کرد. شهدا هم می‌خواستند بزرگ شدن فرزندان خود را مشاهده کنند ولی سراغ امر مهم‌تری رفتند که همان دفاع از اسلام بود.

این استاد حوزه علمیه افزود: در مقوله شهادت اجر مادران و خواهران شهدا کمتر از شهادت نیست. و ارزش بانوان در مسیر شهادت چه با نثار جان و خون خود، چه با تربیت فرزندان و تاثیرگذاری روی همسران همواره چشم‌گیر بوده است.

مومنی، ارتباط با معصومین(ع) را دیگر ویژگی مهم شهدا و علت اصلی رشد آن‌ها دانست و تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین دلایل رشد معنوی مردم قم نیز همین امر احترام و ارادت ویژه به اهل‌بیت است، که مصداق بارز آن گرامیداشت حضرت معصومه(س) است.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام