کد خبر: ۴۹۳۲۶۱
زمان انتشار: ۱۳:۴۹     ۰۸ مهر ۱۴۰۰
زائران اربعین که دارای علائم باشند و تست سریع آن‌ها نیز مثبت شود در بدو ورود به کشور قرنطینه می‌شوند.

به گزارش پایگاه 598، به نقل از تسنیم، پرونده اربعین 1400 نیز به آرامی در حال بسته شدن است اما استان کرمانشاه همچنان میزبان زائرانی است که از طریق مرز مهران وارد کشور شده‌اند و برای رسیدن به شهرهای مقصد خود باید از استان کرمانشاه عبور کنند.

دستگاه‌ها و نهادهای مختلف برای خدمت‌رسانی مطلوب به زائران و میزبانی مطلوب از زائران تمهیدات لازم را اندیشیده و از طرفی تیم‌های بهداشتی و ناوگان حمل و نقل به مرز مهران اعزام شده است و نیروی انتظامی نیز برای حفظ سلامت و امنیت زائران در مسیر تردد آن‌ها حضور چشمگیر دارد.

امیر کرمی مدیر گروه بهداشت محیط استان کرمانشاه اظهار داشت: هرچند قرار بوده زائران اربعین برای مسیر رفت تنها از طریق مسیر هوایی جابه‌جا شوند اما به دلیل برخی ناهماهنگی‌ها تعدادی از افراد به صورت غیرمجاز از طریق مرزهای زمینی تردد کردند و این موضوع در مسیر برگشت بیشتر قابل توجه است.

وی عنوان کرد: در دو مرز خسروی و پرویزخان با وجود اینکه تیم‌های بهداشت محیط و فوریت‌ها مستقر شده اما هنوز مورد خاصی گزارش نشده است و به عنوان استان معین استان ایلام پنج تیم دو نفره متشکل از کارشناس محیط و بیماری‌ها به مرز مهران اعزام شده‌اند.

کرمی گفت: عمده زائران از طریق مرز مهران برمی‌گردند و تعداد زیادی از این زائران نیز از استان کرمانشاه عبور می‌کنند و به همین دلیل در شهرستان‌های طول مسیر از جمله اسلام‌آباد غرب، کرمانشاه، صحنه، هرسین و کنگاور نیز تدابیر لازم اندیشیده شده است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین اقدامات در نقطه صفر مرزی انجام می‌شود افزود: تمام افرادی که وارد کشور می‌شوند علامت‌بندی می‌شوند و تست رپید از آن‌ها گرفته می‌شود و براساس پروتکل چنانچه با افراد دارای علائم مواجه شویم و تست رپید آن‌ها هم مثبت شود قرنطینه می‌شوند.

کرمی بیان کرد: برخی از افراد قرنطینه را قبول نمی‌کنند و در این صورت همکاران ما کد ملی و مشخصات پرسنلی آن‌ها را براساس کارت ملی و کارت واکسیناسیون که مقصد آن‌ها را مشخص می‌کند ثبت و با دانشگاه مربوطه برای انجام اقدامات حمایتی و قرنطینه‌ای هماهنگ می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه استان کرمانشاه تازه از قله عبور کرده و سرعت کاهش ابتلا بسیار کند است گفت: پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد چنانچه پروتکل‌ها رعایت نشود باید منتظر موج ششم در اواسط آبان ماه باشیم و وضعیت کنونی بسیار شکننده است.

کرمی بیان کرد: خوشبختانه در استان اجازه برپایی موکب صادر نشد اما تیم‌هایی بر فعالیت موکب‌ها در مرز مهران نظارت دارند و برای جلوگیری از طغیان بیماری‌های ناشی از آب و غذای آلوده اقداماتی انجام می‌شود.

سرهنگ فضل‌الله شیری رئیس پلیس راهور استان کرمانشاه از آمادگی این پلیس برای موج بازگشت زائران در شهر‌های مسیر تردد آن‌ها خبر داد و اظهار داشت: برنامه‌ریزی لازم برای روان سازی ترافیک هنگام بازگشت زائران اربعین حسینی(ع) در شهرهای مسیر انجام شده است.

وی گفت: پلیس راهور استان از همان ابتدای ورود زائرین از طرف استان ایلام و شهرهای حمیل، ماهیدشت، کرمانشاه، بیستون، صحنه و کنگاور برای بازگشت زائران و برقراری امنیت ترافیکی آن‌ها طرح ترافیکی ویژه در حال اجرا است.

شیری افزود: همکاری رانندگان در رعایت مقررات رانندگی و توجه به علائم راهنمای راه‌ها و معابر و تردد از کمربندی شهر‌ها مطمئنا کمک زیادی به روانی ترافیک معابر شهری خواهد کرد.

رئیس پلیس راهور استان کرمانشاه عنوان کرد: صبر و حوصله، رعایت سرعت مجاز و بطور کلی تخلفات حادثه ساز می تواند سفری ایمن وبه دور از حادثه برای رانندگان وزائرین عتبات عالیات رقم بزند.

وی با اشاره به احتمال خستگی زائران اربعین حسینی هنگام بازگشت از این سفر معنوی گفت: پرهیز از عجله و شتاب، استراحت کافی در موکب‌های پیش بینی شده و به ازای هر دو ساعت رانندگی 15 دقیقه استراحت ضروری است.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها