
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش پایگاه 598 به نقل از میزان، ادگاه فدرال «میامی»، ۳ شهروند فلوریدا را متهم به نقض تحریمهای ایران کرده است.
بر اساس بیانیه ادعایی «وزارت دادگستری آمریکا»، «یک استاد سابق دانشگاه میامی، همسر و خواهر وی تجهیزات مربوط به توالی یابی ژنتیکی را از تولیدکنندگان آمریکایی خریده و این تجهیزات را به ایران منتقل کردهاند.»
این ۳ شهروند فلوریدا روز سه شنبه گذشته برای نخستین بار در دادگاه «میامی» حاضر شدند.
دادگاه مدعی است «این ۳ فرد متهم به توطئه برای ارتکاب جرم علیه آمریکا، پولشویی و چند اتهام دیگر هستند.»
به ادعای وزارت دادگستری آمریکا، «این ۳ نفر در فاصله بین اکتبر ۲۰۱۶ تا نوامبر ۲۰۲۰ در قالب شرکتی طی تراکنشهای متعدد اقدام به دریافت وجه از حسابهایی در چین، سنگاپور، ترکیه و امارات بالغ بر ۳.۵ میلیون دلار کردهاند.»
دادگاه «میامی» مدعی است «بخشی از این وجوه صرف خرید تجهیزات توالی یابی ژنتیکی از تولید کنندگان آمریکایی و انتقال آنها به ایران بدون مجوز از وزارت خزانه داری آمریکا شده است.»