کد خبر: ۴۹۱۷۰۹
زمان انتشار: ۱۳:۲۶     ۱۵ شهريور ۱۴۰۰
فصل تولید کشمش طلایی در استان کردستان آغاز شده است. نحوه تولید این فراورده‌های باغی در کردستان به سبکی سنتی که به "بولاو" معروف است و از روزگاران قدیم رایج بوده انجام می شود.روش تهیه کشمش به این صورت است که خاکستر چوب را با آب جوشانده و بعد از سرد شدن در ظرف گذاشته تا ته نشین شود، ماده‌ای که بدست می‌آید خوشاب نام دارد. بعد از به دست آمدن خوشاب، انگور‌ها را به آن آغشته می‌کنند سپس انگورآغشته به خوشاب را بر پشت بام در مقابل نورخورشید قرارمی دهند تا خشک شود.

برای مشاهده سایز بزرگ عکس روی آن کلیک نمایید:

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها