به گزارش
پایگاه 598، در آخرین روزهای جنگ تحمیلی درست در زمانی که مردم دست بر سر نشسته و شاهد دود حاصل از سوختن امنیت خانه و کاشانهشان بودند و با خون لالهها صورت خود را سرخ نگه میداشتند، گروهی از افراد در هیبت کفتار به دنبال سهم از شکار خسته بودند. در حالی که در ۲۷ تیرماه سال ۶۷ ایران اعلام کرد قطعنامه ۵۹۸ را بدون قید و شرط پذیرفتهاست، اما ارتش صدام در تاریخ ۳۱ تیرماه به خاک ایران حمله کرد و از منطقه جنوب به سمت خرمشهر و اهواز پیشروی نمود. پس از ضدحملات موفق ایران، ارتش عراق در جبهههای میانی و غرب کشور نیز به عملیات نظامی مبادرت کرد که آنها هم با بسیج مجدد نیروهای مردمی و نظامی جمهوری اسلامی، ناموفق شدند. در نتیجه نیروهای عراقی عقبنشینی کردند و رژیم عراق در اول و سوم مردادماه رسماً عقبنشینی خود را از جبهههای جنوب و میانی و غرب کشور اعلام کرد. اما قصه به همین جا ختم نشد و صدام ملتمسانه به دامن فرزندان ناخلف مارکسیسم رفت تا بلکه آنها آب بر جان آتش گرفتهاش بپاشند.
در این باره عملیات به اصطلاح فروغ جاویدان - بخوانیم غروب جاویدان - توسط گروهک تروریستی منافقین طرحریزی شد، اما ارتش جمهوری اسلامی ایران با فرزندان جانبرکف خود همچون شهید علی صیاد شیرازی برای همیشه درس فراموش نشدنیدادند. در واقع گروهک منافقین با تصور اینکه پذیرش قطعنامه ۵۹۸ ناشی از جدایی ملت و دولت است، بهخیال واهی، فرصت را غنیمت شمردند تا بر روی شیشه خوردهها رژه پیروزی بروند لذا با جمعآوری دیگر ضدانقلابیون سرخورده، از کشورهای مختلف اروپایی، نیروی چند هزار نفری را فراهم کردند و با بهرهگیری از جنگافزارهای عاریهای حمله خود را از غرب کشور به خاک جمهوری اسلامی ایران آغاز کردند.
اما رشتههای مسعود رجوی سرکرده گروهک تروریستی نفاق در در دشت حسنآباد پنبه شد و منافقین در پشت ارتفاعات چهارزبر نظاره گر غروب فروغشان شدند. در عملیات مرصاد ۳۰۴ نفر از رزمندگان میهن به درجه رفیع شهادت نائل آمدند و در طرف مقابل نیز بنابر اعتراف منافقین در این عملیات بیش از ۲۰۰۰ نفر از افراد آنها به هلاکت رسیدند که حداقل ۱۶ نفر از آنها در زمره مسئولان ارشد بودند.
منافقین پس از اینکه در «
چهارزبر» زمینگیر شدند به آلبانی پناه بردند تا این بار نه فقط از غرب کشور و نه فقط از مرز زمینی بلکه از همه مرزهای کشور و از همه نقاط، ایران زمین را در تیررس کنیههای خود قرار بدهند. گروهک منافقین بعد از اخراج از عراق و ورود به آلبانی در شرایط متفاوتی از ۵ دهه فعالیت خود را آغاز کردند. «یگان سایبری» اصطلاحی جدید و پرمخاطره در خصوص گروهک منحط منافقین است که نمیتوان به راحتی از کنار آن عبور کرد. پس از خلع سلاح گروهگ تروریستی نفاق و در عین حال ریزش شدید نیرو و اختلافات و بحرانهای درونی منافقین چارهای نداشتند که خودی نشان بدهند بلکه دست مرحمت آمریکا و برخی کشورهای اروپایی برسرشان کشیده شود. از این رو با طراحی سران منافقین، اهم فعالیتهای این گروهک به عملیاتهای سایبری با هدف نفوذ و تأثیرگذاری در جامعه ایران متمرکز شد. یگان سایبری یا همان اتاق کامپیوتر، پدیده جدیدی در گروهک منافقین نبود و پیش از آن در اشرف و لیبرتی هم وجود داشت، اما تا قبل از تغییر مأموریتهای منافقین به سمت استفاده از فضای مجازی، فقط برای عده بسیار معدودی از سران و اعضای سازمان قابل دسترسی بود. این اتاق در آلبانی تحت عنوان یگان سایبری به یکباره با بکارگیری بیش از ۱۲۰۰ نفر کاربر به عنوان اصلیترین مأموریت این گرورهک تروریستی در دستور کار قرار گرفتهاست.
در خصوص فعالیت منافقین در فضای مجازی باید گفت؛ اولین گام آنها برای فعالیت در شبکههای اجتماعی طراحی اکانتهای فیک با هویتهای ساختگی است. هر عضو بر اساس سرعت عمل و مهارتش، چندین اکانت ساختگی در شبکههای اجتماعی مختلف از جمله توئیتر، اینستاگرام و فیس بوک را هدایت میکند. این صفحات معمولاً با نام دختران و پسران جوان با علائم مربوط به جریانات سیاسی یا حقوق بشری راهاندازی میشوند. در گام بعدی یکی از مهمترین مأموریتهای منافقین در شبکههای اجتماعی عضوگیری است. البته نگاه گروهک تروریستی نفاق از عضوگیری به این معنا نیست که یک فرد را برای جذب در تشکیلات گروهک قانع کرده و بعد از کشور خارج کنند تا وارد مقرهای منافقین شود! آنچه که اعضای منافقین در عمل به دنبال آن هستند، فریب یک جوان یا نوجوان در شبکههای اجتماعی و سوءاستفاده از وی برای انجام اقداماتی میدانی یا به قول منافقین عملیات است.
یکی از مهمترین مأموریتهای عناصر نفاق نیز بر همین اساس ورود به عرصه ناآرامیها و اعتراضات است که به هر دلیلی اعم از اقتصادی، اجتماعی و سیاسی شکل گرفتهاست. گاهی ممکن است اعترضات و تجمعات مربوط به یک اعتراض به حق در موضوعات اقتصادی باشد و گاهی نیز ممکن است تجمع حاصل یک اتفاق سیاسی باشد که بر اثر یک تحریک یا واقعه شکل گرفته است. در چنین شرایطی عناصر نفاق مأموریت دارند تا همه توان خود را برای تبدیل اعتراض به آشوب و درگیری به کار ببندند که پیامدهای آن را به راحتی میتوانیم در اعتراضات دیماه ۹۶ و آبان ۹۸ مشاهده کنیم.
در واقع خطوط عملیاتی گروهک منفور منافقین همسو با عملیات روانی غرب و به خصوص آمریکا علیه جمهوری اسلامی است
علاوه بر این اکانتهای فیک منافقین در دنیای مجازی وظیفه سیاهنمایی از جامعه، القای حس ناامیدی و ناتوانی به جامعه و حتی پمپاژ حس ناکامی بر مردم را از طریق صفحههای مجازی بر عهده دارند. در واقع خطوط عملیاتی این گروهک منفور همسو با عملیات روانی غرب و به خصوص آمریکا علیه جمهوری اسلامی است. در عین حال تغییر محاسبات آمریکا در قبال ایران با دادن اطلاعات نادرست و اشتباه و ایجاد خطای محاسباتی در مورد کشورمان از دیگر ترفندهای این فرقه ضاله است؛ بنابراین با توجه به جولان کفتارها اینبار نه در دنیای حقیقی بلکه در دنیای مجازی به جرئت میتوان گفت مرصادها ادامه دارند و اینبار نه در دشت حس آباد بلکه در خانه هر ایرانی یک تنگه چهارزبر وجود دارد که باید فتح شود.
منافقین هر روز در آلبانی قهوه مینوشند و پشت مانیتورهای خود مینشینند تا با توت فرنگیهای زهر آگین خود قوه تعقل و تمیز مردم کشورمان به خصوص جوانان و نوجوانان را کر و کور کنند بنابراین این روزها نیاز به تولید محتوا و مقابله جانانه مرصادی در فضای مجازی به شدت احساس میشود تا گرانی به آشوب و به بی آبی به تفنگ وینچستر ختم نشود.