به گزارش پایگاه 598، به نقل از ایسنا، بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری با ۰.۲ درصد افزایش، به ۱۸۰۸ دلار و ۷۰ سنت رسید. در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا با ۰.۲ درصد افزایش، به ۱۸۰۹ دلار و ۸۰ سنت رسید.
شاخص دلار در برابر سبدی از ارزهای رقیب ۰.۱ درصد کاهش یافت.
سرمایه گذاران منتظر انتشار آمار شاخص قیمت مصرف کننده آمریکا هستند تا شاید زمان تحکیم سیاست پولی انبساطی بانک مرکزی آمریکا را روشنتر کند. سپس توجهات به سخنرانی روزهای چهارشنبه و پنج شنبه جروم پاول، رییس بانک مرکزی آمریکا در برابر کنگره و توضیح وی درباره وضعیت تورم معطوف می شود.
کایل رودا، تحلیلگر شرکت آی جی کارکت گفت: آمار شاخص قیمت مصرف کننده انتظارات بازار درباره اظهارات پاول را شکل خواهد بخشید. تصور می کنم بانک مرکزی آمریکا به تمایل برای آماده کردن بازار برای عادی سازی سیاست پولی نزدیک شده است و اگر مقامات بانکی به این روند ادامه داده یا به این روند شتاب ببخشند، مانعی برای صعود طلا خواهد بود.
تغییر غیرمنتظره موضع بانک مرکزی آمریکا در خصوص افزایش نرخهای بهره در ژوئن باعث شد طلا با بزرگترین کاهش قیمت ماهانه از سال ۲۰۱۶ به این طرف روبرو شود. با این حال قیمتها پس از این که پاول اعلام کرد بانک مرکزی نرخهای بهره را خیلی سریع افزایش نخواهد داد، تثبیت شده اند.
نرخهای بهره بالاتر هزینه نگهداری طلا را افزایش داده و جذابیت سرمایه گذاری در این فلز ارزشمند را کمتر می کند.
بر اساس گزارش رویترز، کاهش بازده اوراق خزانه ۱۰ ساله آمریکا به پایینترین حد در پنج ماه اخیر، عامل دیگری بود که از افزایش قیمت طلا پشتیبانی کرد.
مایکل لانگفورد، مدیر شرکت مشاوره ایرگاید اظهار کرد: اگر خبر غیرمنتظره ای منتشر نشود، پیش بینی می کنم اونس طلا در محدوده ۱۸۰۰ تا ۱۸۲۰ دلار معامله شود.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری با ۰.۲ درصد افزایش، به ۲۶ دلار و ۲۲ سنت رسید. هر اونس پالادیم برای تحویل فوری با ۰.۳ درصد کاهش، به ۲۸۴۸ دلار و ۹۰ سنت رسید. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۰.۲ درصد افزایش، ۱۱۱۹ دلار و ۳۲ سنت معامله شد.