کد خبر: ۴۸۵۹۲۵
زمان انتشار: ۱۱:۲۹     ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۰
بین میوه و غذا باید دست‌کم یک ساعت و نیم تا دو ساعت فاصله باشد، چون در غیر این‌صورت، موجب سوءهاضمه می‌شود.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از مهر، ناصر رضایی پور متخصص طب سنتی گفت: قوانین میوه خوردن، در رمضان هم صادق‌اند و چه‌بسا باید بهتر هم رعایت شوند.
 
این متخصص طب سنتی افزود: بین میوه و غذا باید دست‌کم یک ساعت و نیم تا دو ساعت فاصله باشد، چون در غیر این‌صورت، موجب سوءهاضمه می‌شود.
 
وی تاکید کرد: پس‌از میوه‌های‌تر مانند سیب و انگور و هندوانه، نباید بلافاصله آب نوشید وگرنه موجب نفخ شدید و سنگینی معده می‌شود.
 
وی ادامه داد: در همراهی میوه‌ها، باید به گرمی و سردی آن‌ها توجه‌شود. همچنین دو میوه نفاخ نباید همزمان استفاده‌شوند.
 
رضایی پور افزود: سیب و انگور و انجیر را می‌توان به عنوان غذا خورد، ولی هندوانه و خربزه و طالبی برای این کار مناسب نیستند.
 
به گفته وی، زیتون نیز حتماً باید همراه غذا خورده شود نه پیش و پس از آن.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها