به گزارش
پایگاه 598 به نقل از مهر، ناصر رضایی پور متخصص طب سنتی گفت: قوانین میوه خوردن، در رمضان هم صادقاند و چهبسا باید بهتر هم رعایت شوند.
این متخصص طب سنتی افزود: بین میوه و غذا باید دستکم یک ساعت و نیم
تا دو ساعت فاصله باشد، چون در غیر اینصورت، موجب سوءهاضمه میشود.
وی تاکید کرد: پساز میوههایتر مانند سیب و انگور و هندوانه، نباید بلافاصله آب نوشید وگرنه موجب نفخ شدید و سنگینی معده میشود.
وی ادامه داد: در همراهی میوهها، باید به گرمی و سردی آنها توجهشود. همچنین دو میوه نفاخ نباید همزمان استفادهشوند.
رضایی پور افزود: سیب و انگور و انجیر را میتوان به عنوان غذا خورد، ولی هندوانه و خربزه و طالبی برای این کار مناسب نیستند.
به گفته وی، زیتون نیز حتماً باید همراه غذا خورده شود نه پیش و پس از آن.