کد خبر: ۴۸۳۹۶۱
زمان انتشار: ۱۵:۰۶     ۲۶ بهمن ۱۳۹۹
ارزیابی راهبردی از رزمایش پیامبر اعظم(ص)؛
معنای راهبردی پسا رزمایش پیامبر اعظم(ص)۱۶ آن است که سپاه مجموعه‌ای از توانمندهای دریایی، هوایی و زمینی با ترکیبی از قدرت رزم شبانه برای مقابله با دشمن در اختیار دارد و این ترکیب مشخصه اصلی‌اش تنوع جدی آن است
به گزارش پایگاه 598 به نقل از جهان نيوز، مهدی جهان تیغی: رزمایش پیامبر اعظم(ص)۱۶ نیروی زمینی سپاه با اجرای عملیات‌های شش‌گانه تهاجمی شبانه با موفقیت در غرب ایران برگزار شد. این رزمایش حاوی نکات قابل توجهی است:

یک: در این رزمایش، سپاه یک عملیات تهاجمی ترکیبی در تاریکی مطلق آنهم در سطح وسیع کمی و کیفی و برای اولین بار، تمرین کرده است. ‌این در حالیست که در گذشته رزمایش شبانه به صورت تک‌رسته‌ای و به صورت محدود برگزار شده است.

دو: عملیات وسیع شبانه در سطح هوانیروز، پهبادی، جنگال، تکاور زرهی، توپخانه و... نیازمند لوازم پیشرفته، رزم در شب است. این عملیات وسیع نشان داد که سپاه دارای فناوری جنگ شبانه در ابعاد کمی و کیفی قابل توجهی است. ضمن اینکه رزمایش ترکیبی اخیر هماهنگی عملیاتی و فرماندهی پیشرفته‌ای را می طلبد و در نوع خود برای اولین بار تجربه شده است.

سوم: سپاه اینک پس از اثبات توانمندی موشکی و پهبادی بر روی زمین نیز غافلگیری جدیدی را رونمایی کرده است. به معنای دیگر دشمن پس از شبیخون‌های موشکی، باید در انتظار غافلگیرهای نوین شبانه در جنگ زمینی از طرف سپاه هم باشد.

چهار: معنای راهبردی پسا رزمایش پیامبر اعظم(ص)۱۶ آن است که سپاه مجموعه‌ای از توانمندهای دریایی، هوایی و زمینی با ترکیبی از قدرت رزم شبانه برای مقابله با دشمن در اختیار دارد و این ترکیب راهبردی، مشخصات اصلی‌اش تنوع جدی، فناوری پیشرفته و غیرقابل پیش بینی بودن آن است و طبیعی است مقابله همزمان و موثر با همه این گزینه‌ها، کار را برای هر دشمنی بسیار سخت خواهد کرد. موضوع مهمتر نیز اینکه، تنوع گزینه‌های روی میز سپاه پاسداران نشان می دهد که دکترین جدید سپاه مبنی بر استراتژی دفاعی متکی بر عملیات تهاجمی در یک تکامل فوق العاده‌ای قرار گرفته است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۱
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها