طبق این گزارش، در روز اوّل نوامبر / یازده آبان ایمیلی "که ظاهراً از سوی حساب جی.میل «دبورا اوپنهایمر»، منشی ژنرال «عاموس یادلین» - رئیس موسسه مطالعات امنیت ملّی (INSS) اسرائیل بود" به مرکز مطالعات و تحقیقات «آلما» ارسال شد. در این عملیات فریب، هدف یک سرهنگ اسرائیلی به نام «ساریت زهاوی» بود. هکرهای ایرانی اقدام به تخلیه اطلاعاتی سرهنگ «زهاوی» - موسس مرکز «آلما» کردند و توانستند شماره یکی از پژوهشگران امنیتی متخصص در زمینه جبهه شمالی اسرائیل را به دست بیاورند.
پیامی
که ظاهراً از سوی «دبورا اوپنهایمر» منشی رئیس موسسه مطالعات امنیت ملّی
(INSS) به یکی از اعضای اندیشکده آلما فرستاده شده است. این اسکرین از
کانال ۱۳ تلویزیون رژیم اسرائیل است.
روز بعد (دوّم نوامبر / دوازده آبان) سرهنگ «زهاوی» پیامی از طریق واتس آپ دریافت کرد که ظاهراً از سوی شخص «عاموس یادلین» بود. هکرهای ایرانی توانسته بودند آیدی (ID) واتس آپ این ژنرال کهنهکار ارتش اسرائیل را جعل کنند. به گونهای که سرهنگ «زهاوی» بدون بررسی امنیتی، با این تصور که با ژنرال ارشد ارتشی در ارتباط است با نیروهای سایبری ایران همکاری میکند!
نیروهای سایبری ایران در این پیام از سرهنگ «ساریت زهاوی» در پوشش ژنرال «یادلین» خواسته بودند که پژوهش جدید چهار پژوهشگر موسسه مطالعات امنیت ملّی اسرائیل (INSS) را بخواند و نظرات خود را ارسال کند. موسسه مطالعات امنیت ملّی اسرائیل (INSS) تحت مدیریت شخص ژنرال «عاموس یادلین» است. پژوهش جدید این موسسه نیز پیرامون همسایه شمالی با عنوان «سالگرد انقلاب لبنان: وضعیت داخلی در افق ناامیدانهای بدتر شده است» بود.
سرهنگ دوّم «ساریت زهاوی» - پژوهشگر امنیتی در زمینه چالشهای جبهه شمالی رژیم صهیونیستی و موسس مرکز «آلما»
منبع عکس: اسکرین از مصاحبه با کانال ۱۳ تلویزیون رژیم اسرائیل
نکته جالب ماجرا اینجاست که پژوهش INSS هنوز منتشر نشده بود و اعضای موسسه «آلما» نیز آن را در اختیار نداشتند. از همین باب، پژوهشگر امنیتی که هکرهای ایرانی توانسته بودند شماره آن را از طریق سرهنگ «زهاوی» بدست بیاورند، اعلام میکند که از محتویات پژوهش مذکور بیاطلاع است. از همین رو درخواست میکند که آن را دراختیارش بگذارند و هکرهای ایرانی نیز این کار را میکنند!
کانال ۱۳ تلویزیون اسرائیل در ادامه عنوان کرد، این پژوهشگر به صورت مفصل نظرات انتقادی خود را درباره پژوهش جدید موسسه مطالعات امنیت ملّی (INSS) پیرامون لبنان مینویسد و همراه با نتیجهگیری به ژنرال «یادلین» ارسال میکند. غافل از اینکه در آن سوی خط نیروهای سایبری ایران قرار داشتند. پس از این واقعه، شک و تردید او برانگیخته میشود و موضوع را با یک نهاد متخصص در زمینه امنیت سایبری درمیان میگذارد. با بررسی این موضوع، مشخص میشود که این تبادل اطلاعات نه با مقام ارشد امنیتی اسرائیل که با هکرهای ایران صورت پذیرفته است.
رام لوی (Ram Levi)، بنیانگذار شرکت تحقیقاتی «کانفیداس - Konfidas» اسرائیل که در حوزه امنیت سایبری فعالیت میکند، این شیوه از کسب اطلاعات پیرامون نگرش جامعه نظامی-آکادمیک درزمینه تحولات خاورمیانه را عالی ارزیابی کرد. شیوهای که ایرانیان با آن میتوانند نظرات پژوهشگران امنیتی که به اطلاعات نهادهای نظامی اسرائیل دسترسی دارند را دریافت کنند. نظراتی که شاید هرگز در جراید رسمی به رشته تحریر در نیاید.
ژنرال عاموس یادلین: رئیس سابق واحد اطلاعات ارتش اسرائیل و از فرماندهان اسبق نیروی هوایی رژیم صهیونیستی؛ عاموس در حال حاضر رئیس موسسه مطالعات امنیت ملّی (INSS) اسرائیل است.