در پروتکلهای صهیونیستی بهطور صریح آمده است که هیچ انسانی به جز یهودیان حق زندگی بر روی کره زمین را ندارد و اگر هم افرادی حق زندگی در سایه حکومت جهانی صهیونیسم را پیدا میکنند، باید از آنها بهعنوان برده و افراد فرودست استفاده کرد؛ مسالهای که مقامات ارشد رژیم صهیونیستی همواره آن را انکار کرده و این پروتکلها را غیرواقعی نامیدهاند؛ اما اخیراً نخست وزیر رژیم صهیونیستی آب پاکی را روی دست همه ریخت و بهصراحت از حذف ملیتهای مخالف این رژیم از روی زمین خبر داد.
بنیامین نتانیاهو در مصاحبه با یک روزنامه آلمانی در پاسخ به سؤالی مبنی بر احتمال حمله اسرائیل به کشور لبنان، گفت: «بله! این، یک مساله پنهان و مخفی نیست و این اقدام با پشتیبانی نیروهای نظامی امریکا در خلیج فارس انجام خواهد شد و به همین علت است که آنها (لبنانیها) در حالت فوقالعاده بهسر میبرند. اما در این صورت، شما قبل از پرسیدن سؤال، باید نگاهی به نقشه جدید بیندازید و ببینید که دیگر ملتی با این نام (لبنانی) وجود ندارد.»
این اظهارات نخست وزیر رژیم صهیونیستی که با واکنش تند میشل سلیمان، رئیسجمهور لبنان، روبهرو شده، جدیدترین مهر تاییدی است که بر پای تئوری «از نیل تا فرات» سران رژیم صهیونیستی خورده است؛ نظریهای که پایه و مبنای تشکیل این رژیم جعلی در منطقه را تشکیل میدهد و بر همین اساس است که گسترش بیداری اسلامی در منطقه بهویژه در کشورهای عربی و بهطور خاص در کشور مصر، با ابراز نگرانی شدید مقامهای اسرائیل همراه شده است.
شیمون پرز، رئیس رژیم صهیونیستی، سال گذشته و در آغاز شکلگیری انقلاب اسلامی مردم مصر علیه حکومت حسنی مبارک، به شدت در خصوص وقایع داخلی مصر ابراز نگرانی کرده و آن را سرآغاز تضعیف و سقوط رژیم صهیونیستی دانسته بود که امریکا و سایر همپیمانان اسرائیل باید جلوی پیشرفت و گسترش آن را بگیرند.
این ادعای جسورانه نتانیاهو مبنی بر پاک کردن و حذف نام لبنان از روی زمین درحالی صورت میگیرد که سخنان رئیسجمهور کشورمان درباره جنایتهای رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین و سؤالاتی که وی در این زمینه مطرح کرده بود، با واکنش تند سازمان ملل روبهرو شد و حتی در شورای امنیت سازمان ملل هم قطعنامهای در حمایت از اسرائیل و علیه ایران به تصویب رسید؛ در حالی که احمدینژاد، تنها خواستار پاسخ به این سؤال شده بود که اگر داستان هولوکاست را واقعی نیز فرض کنیم، چرا فلسطین و مردم این منطقه به جای کشور آلمان نازی باید تاوان آن را بدهند؟
با این حال، اظهارات صریح نتانیاهو درباره لبنان و اعلام شفاف تلاش این رژیم برای نابودی ملت لبنان و حذف آن از روی کره خاکی، تاکنون با هیچ واکنشی از سوی نهادهای بینالمللی روبهرو نشده و آنها همچون ماجرای جنگ 33 روزه اسرائیل علیه لبنان، به طور مطلق دست به سکوت زدهاند؛ سکوتی که طعم حمایت از جنایات این رژیم را در منطقه دارد.
در عین حال، رئیس جمهوری لبنان در واکنش به اظهارات ماجراجویانه نتانیاهو تاکید کرد: «این گفته نتانیاهو که لبنان در نقشه جدید جهان وجود نخواهد داشت، بر اسرائیل منطبق میشود و آنها خود در نقشه آینده منطقه و جهان جایی نخواهند داشت؛ چرا که آینده منطقه از آن نظامهای تعددگرا و روشنفکر خواهد بود؛ نه نظامهای نژادپرست و انزوا طلب.»
شاید اکنون بتوان علت تلاش مضاعف و فضاسازی رسانهای صهیونیستها برای خلع سلاح حزبا... لبنان را بهتر فهمید؛ اقدامی که با وجود گروههای خائن و خودفروخته در داخل کشور لبنان، به بیدفاع ماندن این کشور در برابر حمله نظامی اسرائیل علیه خاک این کشور خواهد انجامید. به همین دلیل است که نیروهای حزبا... در مرز لبنان با سرزمینهای اشغالی حضور جدی و با آمادگی بالا دارند.
جالب اینجاست که چندی پیش شیخ حمد ابن خلیفه آل ثانی، امیر قطر، تایید کرد که حمایت مالی از پروژههای رژیم صهیونیستی علیه خط مقاومت در منطقه -به طور خاص علیه سوریه و حزبا... لبنان- را برعهده دارد و از تغییر حکومت در سوریه و خلع سلاح حزبا... در لبنان به طور جدی حمایت میکند.
اظهارات تهدیدآمیز نخستوزیر رژیم صهیونیستی علیه یک کشور مستقل جهان، در حالی است که این مواضع عجیب و ضد بشری مقامهای رژیم صهیونیستی که تنها کشور دارای بمب هستهای در منطقه است، با هیچ واکنش جدی از سوی نهادها و سازمانهای بینالمللی روبرو نمیشود اما شورای امنیت سازمان ملل برای سؤالهای منطقی رئیسجمهور ایران در مورد ماهیت و نحوه تشکیل یک رژیم نامشروع و اشغالگر، قطعنامه سنگین و فوری صادر میکند.
البته نیروهای نظامی اسرائیل یکبار در زمینه حمله به لبنان محک خورده و به اذعان خود صهیونیستها نشان دادهاند که حتی توانایی مقابله با یک ارتش پارتیزانی حزبا... را هم ندارند و در جریان جنگ 33 روزه با حزبا...، با یک شکست مفتضحانه بدرقه شدند؛ شکستی که حتی تانکهای فوق پیشرفته «مرکاوا» هم قادر به جبران آن نبود.
در عین حال، به نظر میرسد اظهارات نتانیاهو را باید عقدهگشایی ناشی از فشار روانی گسترش و دامنهدار شدن بیداری اسلامی در خاورمیانه و همچنین اعتصابهای گسترده در سرزمینهای اشغالی و بحران اجتماعی ناشی از آن نیز ارزیابی کرد.
منبع : هفته نامه پرتو سخن