وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۴۷۶۸۱۴
زمان انتشار: ۲۳:۲۶     ۱۵ شهريور ۱۳۹۹
شعبه اطلاعات ارتش لبنان از بازداشت عناصر هسته تروریستی مرتبط با داعش خبر داد و اعلام کرد، این گروه قصد انجام عملیات در لبنان را داشته است.
به گزارش پایگاه 598، بر اساس گزارش وبگاه «العهد»، در بیانیه فرماندهی ارتش لبنان آمده است، تحقیقات نشان داد که سرتیم این هسته، تروریست متواری «خالد التلاوی» است که خودروی وی توسط عاملان جنایت کفتون در ۲۱ /۸ /۲۰۲۰ استفاده شد.
 
در حادثه منطقه کفتون در شمال لبنان سه لبنانی کشته شدند و تحقیقات هنوز ادامه دارد.
 
ارتش لبنان در ادامه اعلام کرد، ریشه‌کن کردن این هسته تروریستی در راستای عملیات پیشگیرانه و پیگیری دائم گروه‌های تروریستی مرتبط با آن انجام شده است و عناصر هسته مذکور در سلسله عملیات‌های امنیتی در دو منطقه «الشمال» و «البقاع» در تاریخ‌های مختلفی بازداشت شده‌اند.
 
در پایان این بیانیه آمده، این عناصر آموزش‌های نظامی دیده بودند و اسلحه و مهمات جنگی جمع‌آوری کرده بودند که ضبط شد؛ آنها همچنین چندین سرقت با هدف تأمین مالی فعالیت‌های هسته تروریستی انجام داده بودند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام