وی با اشاره به ایجاد علقه میان خود و سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، تصریحکرد: تردید ندارم این شهید عزیز ما که یادش در دلها مانده با پیوستن به محبوب آرام گرفته است. وقتی در محراب مسجد کوفه میبینیم حک شده است فزتُ و ربالکعبه دیگر نمی گوییم امام علی(ع) به دست ابن ملجم به شهادت رسیده اند بلکه می گوییم به دیدار معشوق رفتهاند.
نمکی با تسلیت ایام عزاداریهای ماه محرم، اظهار کرد: هیچ کس شاید نپرسد که جاودانگی کربلا از کجاست؟ این همه صحنه های بزرگ در تاریخ خلق شده اما چرا واقعه عاشورا تا این حد جاودانه شده است؟ علت این موضوع چیزی نبود جز عشق بازی پاکان با پروردگار؛ کربلا صحنهای از عشقبازی با پروردگار بود. اگر در پاسخ حضرت زینب (س) بنگریم ایشان در مورد واقعه عاشورا میفرمایند به خدا چیزی ندیدم جز زیبایی. آنچه که این همه رنج را زیبا میکرد فقط عشق بود.
وی افزود: حاج قاسم میفرمود ما ملت امام حسین (ع) هستیم، و بودیم که در دوران دفاع مقدس هم جز عشق رخ نداد. پس از ۸ سال حتی سانتیمتری از خاک این وطن را از دست ندادیم و دلیل آن عشق بود. آنچه که در این سالهای تحریم باعث تابآوری ما شد همین آموزههای مکتب عاشورا بود. آنچه که باعث شد در مبارزه با کرونا تاب آوریم هم عشق بود. در اوج تحریمها و شرایط سخت اقتصادی کرونا به کشور ما آمد و جمهوری اسلامی کمتر از ۲ ماه توانست خوش بدرخشد.
وزیر بهداشت، خاطرنشان کرد: ظرف دو ماه جمهوری اسلامی ایران به گونهای درخشید که توانست از واردکننده برخی محصولات تبدیل به تولید کننده و سپس صادرکننده شود و علت این موضوع چیزی نبود جز درس گفتن از مکتب امام حسین (ع)؛ که از آن آموخته بودیم.
وی با تشکر از خدمات بسیج جامعه پزشکی کشور، ادامه داد: اولین روزی که گرفتار این ویروس منحوس شدیم سردار سلامی با من تماس گرفتند و گفتند مبادا احساس تنهایی کنید، در حالی که من هیچگاه با وجود شما بسیجیان احساس تنهایی نمیکنم زیرا شما لشکر خدا بر زمین هستید. ۱۹ دسامبر که متوجه شدیم این ویروس در کشور چین ظهور کرده است، به شیوه دفاع مقدس اول سنگرآرایی کردیم. درست است که در زمان طرح تحول نظام سلامت، تختهایی به ناوگان تختهای کشور اضافه شد اما هنوز به ازای هر هزار نفر، ۱.۶ تخت داریم در حالی که در سایر کشورها این عدد به ازای هر هزار نفر به حدود ۷ می رسد.
وی افزود: آمریکا تا چند ماه قبل ۱۱۱ میلیارد دلار صرف بخش سلامت در بحران کرونا کرد در حالی که انگلیس هم ۲۲ میلیارد دلار هزینه کرد و شما میدانید که ما مفلسیم و هوای می و مطرب داریم، از اوضاع خزانه خبر دارید. اما با این وضع حتی یک بیمار پشت دربهای بیمارستان نماند، حتی افغانهای فاقد کارت نیز در مراکز ما درمان شدند. در تمام این دوران حتی یک روز پزشک و پرستلر ما قهر نکرد علیرغم آنکه ۱۴ تا ۱۸ ماه کارانهاش عقب افتاده بود ولی بهانهای نیاورد.
وی در ادامه تاکید کرد: زمانی که گفتم میخواهم ۳۰۰ هزار اکیپ آماده کنیم خیلیها به من خرده گرفتند و خیلیها گفتند می خواهی از افراد غیر متخصص استفاده کنید، ولی دیدید که پیش از خیزش موج دوم توانستیم بر ویروس غلبه کنیم و در حال کنترل موج دوم هم هستیم. امید داریم به عزت عزای امام حسین(ع) و با کمک بسیج جامعه پزشکی بتوانیم بر ویروس غلبه کنیم.
به گزارش ایسنا، دکتر شاهین محمدصادقی - رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی نیز در این مراسم، با اشاره به زادروز حکیم ابوعلی سینا، گفت: او پزشکی از بنیانگذاران طب منطبق بر علم بود و از نامآوران این آب و خاک است. فیلسوف، منجم، ریاضیدان و... تمام اعصار این آب و خاک که روز پزشک مزین به نام او است.
وی افزود: پزشکان باید به یاد داشته باشند پا در راه او بگذارند. پزشکان در دفاع مقدس، دفاع از مردم و مبارزه با ویروس کرونا خوب عمل کردند و ما امروز گرد هم آمدیم که از آنها تقدیر کنیم. جمع امروز اگرچه اندک است اما نماینده و نماد کل جامعه پزشکی کشور است و مفتخریم که بسیج جامعه پزشکی در این صحنه خوش درخشید.
رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی، تاکید کرد: ما در تمام بحرانها و حوادث کار کردیم و همواره جزو اولین کسانی بودیم که در صحنه بحران حاضر شدیم. در صحنه بسیج امروز نمای دیگری میبینید. ما بر اساس سیاستها حامی اندیشمندان و محققین جوان هستیم تا اگر از نهادهای ذیربط حمایت نشدند از سوی ما کمکهای لازم را بگیرند. در تولید کیت، واکسن و... گروههای مختلفی از پزشکان مورد حمایت ما هستند.
وی با اشاره به اعزام اکیپهایی از بسیج جامعه پزشکی به مناطق مختلف کشور، گفت: ما نیز شهدای متعددی از این گروه داشتیم. ما در عرصه مقابله با کرونا کنار مردم هستیم و برای آینده هم آمادگی داریم تا بر اساس سیاستهای ابلاغی بتوانیم در ارائه خدمت به مردم فعال باشیم. بسیج امروز یک مزرعه بی حصار است که درب را به روی فرزندان انقلابی این سرزمین باز کرده است.