کد خبر: ۴۷۳۳۰
زمان انتشار: ۱۶:۱۰     ۱۱ فروردين ۱۳۹۱
صدیقی:شکرانه عبور از فتنه جدی گرفتن اخلاق است
حجت‌الاسلام والمسلمین صدیقی گفت: رفع مشکلات ‌تولید داخلی بر دولت‌ ما لازم و واجب است. دولت باید به دنبال شایسته سالاری برود و مجلس نیز باید قوانینی را وضع کند که دولت بتواند از تولیدکننده‌ها حمایت کند.

فارس، حجت‌الاسلام و المسلمین صدیقی در خطبه دوم نماز عبادی سیاسی جمعه تهران به نامگذاری امسال توسط رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت: این نامگذاری‌ها از روی تشریفات نیست، بلکه ایشان دردهای جامعه را به خوبی و با فراست الهی تشخیص داده و خطرها را پیش‌بینی می‌‌کنند و این نامگذاری‌ها را انجام می‌دهند.

وی گفت: طبق آیه قرآن اگر ما مسئله اقتصاد، تامین معاش و تولید داخلی را جدی نگیریم، عبودیت ما در خطر است، مسئله امنیت ما ارتباط زیادی ‌با اقتصاد و تولید دارد. نبود تولید باعث دزدی، سرقت، جدال، دعواهای خانوادگی، بیکاری و معضلات بعد از آن می‌شود.

امام جمعه موقت تهران در ادامه سخنان خود، رفع مشکل اشتغال و ازدواج جوانان را فریضه الهی دانست و افزود: لازمه همه این‌ها مسئله تولید و سازندگی است. رفع مشکلات ‌تولید داخلی بر دولت‌ ما لازم و واجب است. دولت باید نور چشمی‌ها را کنار بگذارد و فقط به دنبال شایسته‌سالاری برود. البته نمی‌گوییم که دولت این کارها را تا کنون انجام نداده است ، ولی این در حد توصیه است.

صدیقی خاطرنشان کرد: تولیدگران نیز باید سرمایه‌ها و تسهیلات بانکی و وام‌ها را صرف امر تولید کنند و آنها را صرف مسائل و کارهای دیگر که خلاف قانون است نکنند. ما که در انواع علم و فناوری‌ها رتبه اول منطقه را داریم چرا باید در اقتصاد به این رتبه نرسیم؟

وی با اشاره به پیشرفت ایران در زمینه هسته‌ای افزود: ایران با توجه به تمامی مشکلات و فشارهایی که به آن وارد شده است توانسته در زمینه هسته‌ای به پیشرفت‌‌های خیره‌کننده‌ای دست یابد، بنابراین می‌توانیم در حوزه اقتصاد و تولید داخلی نیز به اینگونه پیشرفت‌ها برسیم.

امام جمعه موقت تهران در ادامه تاکید کرد: مجلس نیز باید قوانینی را وضع کند که دولت بتواند از تولیدکننده‌ها حمایت کند، قانون باید درست و هموارکننده راه باشد، تا فقری که ریشه انواع فساد‌هاست را از بین ببریم.

خطیب نماز جمعه تهران ادامه داد: باید تولید داخلی را به عنوان یک فریضه اخلاقی، دینی، ملی و دفاع جانانه در برابر هجوم دشمن بدانیم؛  اطمینان داریم ملت ما، دولت و مجلس ما با صداقت به صحنه می‌آیند و شعار امسال را محقق خواهند کرد و  با این کار سیلی محکمی را برای زدن به صورت استکبار آماده می‌کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اجلاس اخیر سران اتحادیه عرب در بغداد گفت: برگزاری این اجلاس در عراق یک پیروزی برای ملت و دولت عراق بود و به لطف خداوند با خروج اشغالگران این زمینه را در خود دیدند که در کشورشان امنیت را برقرار و این اجلاس را برگزار کنند.

صدیقی ادامه داد: مطالبی که در این اجلاس مطرح شد مطالب خوب و قابل قبولی بود. بیانیه سران عرب نیز تاثیرگذار بود. آنها رسما حقوق  هسته‌ای ایران را قبول کرده و مورد تاکید قرار دادند و بر این نکته اذعان داشتند که موضوع هسته‌ای حق مسلم ایران است. همچنین دفاع از مردم مظلوم فلسطین و مبارزه با تروریسم نیز جزء مواضعی بود که آن‌ها اتخاذ کردند و اوضاع راهی را نشان می‌دهد که بیداری اسلامی ادامه پیدا می‌کند.

صدیقی همچنین در ادامه به سفر اردوغان نخست‌وزیر ترکیه به ایران اشاره کرد و گفت که وی در مشهد مقدس به محضر رهبر انقلاب رسیدند و آقا مسائلی را به وی گوشزد فرمودند. اول اینکه ارتباط با ترکیه مطلوب کشور ماست؛ دوم اینکه سیاستمداران فعلی ترکیه به دلیل شعار اسلام‌گرایی برخلاف میل غرب به راس حکومت آمدند، مردم ترکیه نیز علاقه‌مند به اسلام هستند و ما نیز حمایت می‌کنیم که اسلام‌گرایی در راس کار باشد.

وی ادامه داد: نکته سوم اینکه جمهوری اسلامی ایران در مسئله سوریه کنار نخواهد آمد و هر طرح ‌آمریکایی درباره سوریه از دیدگاه ما محکوم و مردود است. رهبری  تاکید کردند که ما از اصلاحات در سوریه و این‌که در آن‌جا مردم‌سالاری هرچه بیشتر گسترش پیدا کند، حمایت می‌کنیم.

صدیقی افزود: کشورهای مستقل باید تصمیمات خود را مستقل بگیرند. 

وی در خاتمه متذکر شد: تذکری اخلاقی هم به صدا‌وسیما و سینماگران بدهم. ما شاهد این هستیم که فتنه خاموش شده است و دشمنان به اهداف خود نرسیده‌اند، لذا ما باید به شکر نعمت استقلالی که داریم بپردازیم. نباید اقدام به دامن‌زدن به برخی از مسائل که احیانا حیا و عفت را کمرنگ می‌کند و به برخی از جریانات آسیب می‌زند، کرد. باید اخلاق و حرکت در راستای معنویت را جدی بگیریم و برنامه‌ها در عرصه‌ هنر نیز در این راستا باشد.

به گزارش فارس، حجت الاسلام و المسلمین کاظم صدیقی در خطبه اول نماز جمعه با اشاره به ارزش و فلسفه حجاب برای انسان و انتقاد از فرهنگ غلط پوشش در غرب گفت: لباس فرهنگ است، پوشش زن یک کرامت خاص به زن است و دنیای غرب برای اینکه سنگرها را تخریب کند، زنان را به سمت برهنگی تشویق کرد. امور زنان مسلمان مومن با این فرهنگ غرب در جنگ هستند و آنان را شکست خواهند داد.

وی افزود: خداوند لباس را وسیله‌ای برای انجام فریضه‌ای الهی قرار داده است. لباس وسیله‌ای برای ارتباط با پروردگار است، بهترین لباس لباسی است که موجب دوری از یاد خدا نشود، اموری که باعث شود انسان خدا را از یاد ببرد جای نکوهش و مذمت دارد؛ باید لباسی پوشید که انسان را به خداوند نزدیک کند.

خطیب نماز جمعه تهران بیان داشت: معیار در انتخاب ما باید رضای خدا و تقرب به خدا باشد، نوع لباس باید طوری باشد که مایه غفلت نشود.

صدیقی با اشاره به آیه‌ای از قرآن گفت: لباس به دلیل آنکه ما را آبرودار کرده جای شکر گذاری دارد. لباسی باید بپوشیم که ما را به عبادت خداوند نزدیک کند. برخی لباس‌ها لباس گناه است که به تقلید از بی دینان و لائیک ها مورد استفاده است. لباس ما در عموم زندگی طوری باشد که نشانه‌ای از عبودیت و شرعیت داشته باشد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۸:۵۳ - ۱۱ فروردين ۱۳۹۱
۳
۲
سلام.در اغلب فیلم هایی که به بهانه ی سال نو از رسانه پخش شد به ترویج مسائل ضد ارزشی پرداخته بود. چرا علی رغم تذکرات حضرت آقا صدا و سیمای ما هر روز بدتر از دیروز می شود؟؟؟
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها