پس از این رخداد، برخی اکانتهای رسانهای صهیونیستی و رسانه های معاند، بلافاصله این حادثه را به اقدامات خرابکارانه نسبت دادند.
کیوان خسروی سخنگوی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی هم در یک موضع گیری با تاکید بر محدود بودن خسارت وارد شده به سوله در دست احداث در مجتمع هسته ای شهید احمدی روشن نطنز، اعلام کرد که در محل وقوع حادثه هیچگونه مواد هسته ای وجود نداشته و موضوع نشت مواد رادیو اکتیو در وقوع این رخداد کاملا منتفی است.
رحمت الله فیروزی پوربادی، نماینده مردم نطنز در مجلس شورای اسلامی هم در واکنش به گمانهزنی برخی رسانهها؛ حمله سایبری به سایت هستهای نطنز را کاملا بی اساس اعلام کرد.
بررسی این حادثه در دستور کار کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هم قرار گرفت و پای علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران را به جلسه عصر امروز کمیسیون امنیت ملی کشاند.
حضور رئیس سازمان انرژی اتمی در کمیسیون امنیت ملی
ابوالفضل عمویی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس درباره حضور رئیس سازمان انرژی اتمی در نشست بعدازظهر این کمیسیون، گفت: در این جلسه رئیس سازمان انرژی اتمی گزارشی درباره روند فعالیتهای هستهای کشورمان ارائه کرد و همچنین در جریان دیدگاه اعضای کمیسیون نیز قرار گرفت.
وی، همکاریهای کشورمان با آژانس بینالمللی انرژی اتمی در ادوار اخیر را یکی از محورهای این نشست عنوان کرد و افزود: به گفته آقای صالحی، متاسفانه در قطعنامه اخیر شورای حکام اطلاعات مورد ادعای سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی مبنای درخواست دسترسی آژانس بوده که مورد انتقاد ما است.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس ادامه داد: همچنین رئیس سازمان انرژی اتمی با ارائه توضیحاتی درباره حادثه سایت نطنز، تصریح کرد سناریوهای مختلفی درباره این حادثه در دست بررسی است و نتایج قطعی آن به زودی اعلام میشود.
وی افزود: کارشناسانی از بخشهای مختلف امنیتی و اطلاعاتی همه جوانب موضوع را بررسی کردند، طبق اعلام شورای عالی امنیت ملی نیز دلایل این حادثه کاملاً تشخیص داده شده، اما فعلاً به دلایل امنیتی نتیجه این بررسیها اعلام نشده است.