به گزارش پایگاه 598، حسن ابوالقاسمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله با اشاره به مصونیت بهبود یافتگان کرونایی در برابر ویروس کووید ۱۹، اظهار کرد: بر اساس آخرین مطالعات انجام گرفته افرادی که مبتلا به بیماری کرونا شده و بهبود یافتهاند به علت تولید آنتی بادی در خون آنها حداقل به مدت ۶ ماه در برابر ویروس کرونا محافظت می شوند.
او ادامه داد: در حال حاضر پس از گذشت ۴ ماه از شیوع بیماری کرونا در کشورمان هنوز نمی دانیم که طول مدت ایمنی آنتی بادی ایجاد شده در خون افراد مبتلا به بیماری کرونا و میزان ایمنی آنها در برابر ویروس کووید۱۹ چقدر است، اما به این مسئله پی بردهایم که حداقل شش ماه بیماران بهبود یافته در برابر ویروس کرونا واکسینه هستند.البته مدت حفاظت افراد در برابر بیماری کرونا در تحقیقات بعدی شاید تغییر پیدا کند.
پلاسمادرمانی مرگ و میر بیماران کرونایی را کاهش داده است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله با اشاره به اجرای طرح پلاسمادرمانی در کشور، بیان کرد: اجرای طرح پلاسمادرمانی در کشور سبب شده تا میزان درصد بهبودیافتگان بیماران کرونایی افزایش پیدا کند. همچنین میزان مرگ و میر بیمارانی که پلاسما را دریافت کرده نیز کاهش پیدا کرده است.
ابوالقاسمی گفت: طول مدت زمان بستری بیماران که پلاسمای بهبود یافتگان کرونایی را دریافت کرده اند در مراکز درمانی و بیمارستان ها کاهش پیدا کرده است که این موضوع سبب می شود تا هزینه های نظام سلامت کاهش پیدا کند.
ابوالقاسمی افزود: به دلیل آنکه سیاست خاصی در زمینه طرح پلاسمادرمانی وجود ندارد این کار در سازمان انتقال خون کشور متمرکز شده است و این سازمان تمام تلاش خود را در خصوص افزایش میزان اهداکنندگان پلاسما جهت رفع نیاز بیماران و کمک به آنها انجام می دهد.