به گزارش پایگاه 598، به نقل از خبرگزاری فرانسه، کلی کرافت، سفیر آمریکا در سازمان ملل گفت است که واشنگتن پیشنویس قطعنامه تمدید تحریم تسلیحاتی با روسیه، انگلیس، فرانسه، آلمان و استونی را که از ۱۵ کشور عضو شورای امنیت سازمان ملل هستند، به اشتراک گذاشته است.
کرافت افزود: ما سعی داریم که بسیار با دقت و کامل عمل کنیم.
وی مدعی شد: روسیه و چین باید به توافق جهانی درباره رفتار ایران بپیوندند.
آمریکا پیشنویس قطعنامه تمدید تحریم تسلیحاتی ایران را به روسیه داد
فارس نوشت: «کلی کرافت» سفیر آمریکا در سازمان ملل اعلام کرد که ایالات متحده آمریکا، پیشنویس قطعنامه تمدید تحریمهای تسلیحاتی سازمان ملل علیه ایران را به روسیه ارائه داده است.
بنا به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، اقدام آمریکا در ارائه پیشنویس تمدید تحریمهای تسلیحاتی ایران در شرایطی صورت گرفته است که «واسیلی نبنزیا» سفیر روسیه در سازمان ملل ماه گذشته تأکید کرد که مسکو مخالف هرگونه تلاش آمریکا برای تمدید تحریمهای تسلیحاتی سازمان ملل علیه ایران است.
آمریکا در هفتههای اخیر تلاشهای خود را برای تمدید تحریمهای تسلیحاتی سازمان ملل علیه ایران که ۱۸ اکتبر (۲۷ مهرماه) منقضی میشود، تشدید بخشیده است.
طبق این گزارش، کرافت در یک کنفرانس خبری تصریح کرد که علاوه بر روسیه، این پیشنویس را در اختیار بریتانیا، فرانسه، آلمان و استونی نیز قرار داده و امیدوار است که «خیلی زود»، این پیشنویس را در اختیار دیگر اعضای شورای امنیت قرار دهد.
وی با اینحال ادامه داد که در وهله اول قصد دارد با سفرای کشورهای عضو شورای امنیت گفتوگو کند و «اطمینان حاصل کنیم که همه میدانند که ما متعهدیم تا اطمینان حاصل کنیم که شورای امنیت سازمان ملل اجازه منقضی شدن (تحریمهای تسلیحاتی ایران) را در ماه اکتبر نخواهد داد».
وی در سؤالی مطرح کرد: «چیزی که در تاریخ ۱۸ اکتبر به افراد میگویم این است....آیا شما میخواهید روسیه به ایران سلاح عرضه کند؟ آیا میخواهید چین به ایران سلاح عرضه کند؟ آیا میخواهید که کشورها به ایران سلاح عرضه کنند یا بفروشند؟».
کرافت سپس ادامه داد: «من تصریح میکنم که روسیه و چین نیز باید در خصوص عملکرد ایران به اجماع جهانی بپیوندند. این موضوع فقط به مردم ایران مربوط نمیشود بلکه به مردم خاورمیانه (غرب آسیا) ربط پیدا میکند».
سفیر آمریکا در سازمان ملل تصریح کرد که به کارگیری تمامی گزینهها برای اطمینان حاصل کردن از تمدید تحریمهای تسلیحاتی سازمان ملل علیه ایران امری ضروری است.