این تخت های ICU مجهز به تخت الکتریکی، ونتیلاتور، پمپ سرنگ، پایه سرم، مانیتورینگ، ترالی اورژانس، الکتروشوک، ساکشن و الکتروکاردیوگراف هستند.
مرکز مجهز و پیشرفته ICU رازی رشت مجموعا ۹۰۰ مترمربع مساحت دارد و برای احداث و راه اندازی آن بالغ بر هشت میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی، استانی و خیرین سلامت هزینه شده است.
بیمارستان رازی رشت در گذشته علیرغم اینکه سانتر عفونی و مسمومیت گیلان بود تنها هشت تخت ICU داشت اما با راهاندازی تخت های کنونی، شاخص تختهای ICU در این مرکز درمانی دولتی گیلان به ۳۸ تخت افزایش یافته است.
به گفته ارسلان سالاری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، این استان تنها ۹۰ تخت ICU داشت که کفاف بیماران نیازمند این خدمت را نمیداد اما با افزایش آن به ۱۲۰ تخت، علاوه بر گیلان میتوان بخشی از نیاز غرب مازندران و اردبیل به این نیاز حیاتی را نیز پوشش داد.
گفتنی است با شیوع ویروس کرونا و همه گیری بیماری کووید ۱۹ و نیاز مبرم و حیاتی بیماران به دستگاههای کمک تنفسی، کمبود تختهای ICU در گیلان از جمله مرکز گیلان به یکی از چالشهای حوزه درمان تبدیل شده بود.
امروزه میتوان بیمارستان رازی رشت را با تعداد تختهای ICU کنونی، بزرگترین مرکز ICU شمال کشور نام برد که در پسا بحران کرونا می تواند سایر بیمارستانها را نیز پشتیبانی کند.
در حال حاضر ۲۳۰ تخت ICU در گیلان وجود دارد که ۱۲۰ تخت آن دولتی و ۱۱۰ تخت دیگر توسط بیمارستان های خصوصی، سازمان تامین اجتماعی و ارتش به مردم خدمات درمانی ارایه میکنند.