امیر سرتیپ دوم فرهاد امیری در این مراسم با تبریک اعیاد شعبانیه گفت: افتخار داریم که یکی از دستاوردهای مهم دفاعی را که به دست متخصصان و دانشمندان وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح حاصل شده است را به محضر ملت شریف ایران اسلامی تقدیم نماییم.
وی با بیان اینکه حدود یک هفته پس از اعلام شیوع ویروس کرونا در کشور، وزرات دفاع به فناوری کیت تشخیصی این ویروس دست پیدا کرد اظهار داشت : امروز افتخار داریم که نسل دوم این کیت های تشخیصی به مرحله تولید انبوه رسانده ایم.
امیر سرتیپ دوم فرهاد امیری با بیان اینکه کیت های تولیدی در وزارت دفاع دارای سه مشخصه مهم هستند ادامه داد:. وی با بیان اینکه این کیت ها کاملا منطبق با موارد اعلامی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تولید شده است و این کیت ها بر اساس تشخیص سه نوع ژن E، N ، Rdrp عمل می کند.
وی با بیان اینکه از روزهای اول همه گیری و در گام اول کیت هایی در وزارت دفاع بر اساس ژن " N” طراحی و تولید شد افزود: خوشبختانه بررسی نتایج حاصل از عملکرد این کیت ها درتطابق با علائم بالینی بیماران، دقت بالای این محصول مهم را به اثبات رساند.
رئیس موسسه تحقیقاتی و آموزشی وزارت دفاع با بیان اینکه این کیت ها از صحت و دقت بالایی برخوردار است که به تأیید مراجع مربوطه رسیده است گفت: این گام در راستای اجرای فرمان فرماندهی معظم کل قوا( مدظله العالی) و در راستای کمک رسانی به رفع بحران کرونا در کشور آمادگی هر چه بیشتر نیروهای مسلح در ارتقای قابلیت های دفاعی زیستی انجام شده است.
وی خاطر نشان ساخت: وزارت دفاع آماده تأمین کامل نیازهای کشور و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است و حتی آمادگی صادرات آن به سایر کشورها نیز فراهم است.
سردار عزیزی دلشاد رئیس اداره تحقیقات و امور صنعتی ستادکل نیروهای مسلح نیز در این مراسم گفت: این کیت در زمان سه ساعت می تواند بیماری را با دقت خیلی خوب تشخیص دهد و می تواند بر اساس تمام ژنوم های دنیا عمل کند. نمونه تحقیقاتی این کیت قبل از اسفندماه و پیش از آنکه اولین نمونه بیماری کرونا در کشور شخیص داده شود آماده شده بود و از آن زمان تا کنون سیر مراحل تحقیقاتی خود را طی کرده و مجوزهای لازم را کسب کرده و امروز آماده تولید انبوه است تا در اختیار مراکز درمانی قرار گیرد.
وی افزود: این کیت از نمونه های مشابه خود در دنیا چیزی کم ندارد و حتی توان صادرات هم دارد.