وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۴۶۶۹۴۹
زمان انتشار: ۱۱:۱۵     ۱۷ بهمن ۱۳۹۸
فرمانده انتظامی استان خوزستان از شناسایی و دستگیری ۴ نفر عامل تیراندازی به ۲ دستگاه اتوبوس شرکت تندگویان در ماهشهر خبر داد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار حیدر عباس‌زاده اظهار کرد: در پی تیراندازی به سمت ۲ دستگاه اتوبوس شرکت تندگویان در ماهشهر، ماموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی شهرستان با کار اطلاعاتی ۴ نفر از عاملان تیراندازی را شناسایی کردند.

وی تصریح کرد: ماموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی پس از شناسایی محل اختفای متهمان و هماهنگی با مرجع قضائی، طی عملیاتی ۴ نفر عامل تیراندازی را در مخفیگاهشان دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی استان خوزستان ادامه داد: در بازرسی از مخفیگاه متهمان ۳ قبضه اسلحه شکاری بکار رفته در تیراندازی‌ها، کشف شد.

وی با اشاره به اینکه متهمان در تحقیقات پلیس به بزه ارتکابی اعتراف کردند، افزود: افراد مزبور پس از تشکیل پرونده تحویل مرجع قضائی شدند.

 سردار عباس‌زاده خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی مصمم است با برهم زنندگان نظم و امنیت عمومی که با تیراندازی های غیر مجاز آسایش شهروندان را برهم می‌زنند، قاطعانه برخورد کند.



نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام