کد خبر: ۴۶۵۳۱۶
زمان انتشار: ۱۴:۳۰     ۱۰ دی ۱۳۹۸
از ظهر دیروز دوشنبه، ۹ زمین لرزه در منطقه تخت استان هرمزگان به وقوع پیوسته است. این زمین لرزه‌ها در مقیاس‌ها و عمق‌های متفاوت بروز پیدا کرده اند و بزرگترین این زمین لرزه ها، ۳/۴ ریشتر و در عمق ۱۷ کیلومتری زمین رخ داده است.
به گزارش پایگاه 598، علت وقوع این زمین لرزه‌های پی در پی را از اعضای پژوهشگاه زلزله شناسی جویا شدیم.
 
محمد زارع استاد تمام پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی درباره علت این زمین لرزه‌ها گفت: دو علت برای زمین لرزه‌های این منطقه وجود دارد. اولا هرمزگان، از مناطق زلزله خیز کشور است و تغییرات پوسته‌ای زیادی دارد. دوما این منطقه، محل تغییر روند گسل‌ها است.
 
وی افزود: گسل‌های شمال غرب جنوب شرقی، با گسل‌های شمال شرق جنوب غربی و گسل‌هایی مانند میناب، تلاقی دارند. همچنین گنبد‌های نمکی بسیاری در این محل وجود دارد که سازندگان پلاستیک از آن‌ها استفاده می‌کنند.
 
زارع ادامه داد: تغییرات پوسته‌ای باعث ایجاد لرزه می‌شود، اما بیش از ۹۷ درصد از این تغییرات بدون لرزه هستند. همچنین لرزه‌هایی که پیش می‌آیند معمولا به صورت گروهی و با شدت کم هستند.
 
استاد تمام پژوهشگاه زلزله شناسی گفت: این منطقه شاهد زلزله‌هایی با مقیاس بزرگ هم بوده است، اما بیشتر لرزه‌ها مقیاس کوچک هستند.
 
وی درباره زمین لرزه‌های بزرگ افزود: آخرین زلزله بزرگ این منطقه در سال ۸۷ اتفاق افتاد که خرابی‌های زیادی در جزیره قشم به بار آورد.
 
منبع: میزان


اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها