وی با اشاره به شیوع بیماری آنفلوآنزا و ابتلای شمار زیادی از مردم به این بیماری گفت: تاکنون چهار هزار نفر به دلیل ابتلا به بیماری آنفلوآنزا در بیمارستانها و مراکز درمانی بستری شدهاند و این نشاندهنده حجم دربرگیری این بیماری است.
معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: گرچه مشکل بیشتر بیماران بستریشده به علت آنفلوآنزا، پس از گذراندن دوره زمانی خاص و تعیینشده برای درمان رفع شده است؛ اما باید موارد بهداشتی و پیشگیرانه را با قدرت بیشتری پیگیری کرد.
جانبابایی بیان کرد: امسال شاهد سرمای زودرسی در استانهای مختلف کشور بودیم و این امر سبب شد تا بیماری آنفلوآنزا زودتر شیوع پیدا کند و افراد بیشتری درگیر این بیماری شدند.
وی توجه به استراحت کافی و مصرف مایعات را برای درمان سریعتر بیماری آنفلوآنزا به بیماران توصیه کرد و گفت: در موارد خاصی که به دارو نیاز باشد، مشکلی برای تجویز و تأمین دارو وجود ندارد و داروهای موردنیاز بیماران مبتلا به آنفلوآنزا در دسترس همگان قرار دارد.
معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: تأمین و توزیع داروی آنفلوآنزا در کشور انجام میشود و نگرانی خاصی از این بابت وجود ندارد؛ شاید قبل از این گزارشی از کمبود داروی آنفلوآنزا وجود داشته ولی بهسرعت تأمین و به برخی شهرستانهای درگیر کمبود ارسال شده است.
به گزارش فارس؛ آنفلوآنزا یا گریپ شایعترین بیماری ویروسی فصل سرماست که دستگاه تنفسی را درگیـر میکند و شدیداً مسری است. مدت زمان شروع علائم آنفلوآنزا از زمان وارد شدن ویروس به بدن 48-24 ساعت است.
ویروسهای آنفلوآنزا موجود در قطرات تنفسی از طریق سرفه و عطسه منتشر میشوند، در اغلب موارد این انتشار از فرد به فرد و معمولاً از طریق تماس دست با آنچه که به ویروس آنفلوانزا آلوده شده است و سپس تماس دست آلوده با دهان و بینی فرد منتقل میشود.