
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش پایگاه 598، سرهنگ نادر رحمانی رئیس مرکز کنترل ترافیک راهور ناجا در گفتوگو با خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، درخصوص وضعیت ترافیکی جادههای کشور گفت: از صبح امروز در محور کرج به چالوس در هر دو مسیر رفت و برگشت شاهد بار ترافیک سنگین و پرحجم بوده ایم.
وی افزود: همین وضعیت در مسیر جنوب به شمال و شمال به جنوب محور هراز نیز به چشم میخورد و در محدودههایی نظیر امامزاده هاشم، آب اسک و گزنک شاهد ترافیک هستیم.
رئیس مرکز کنترل ترافیک راهور ناجا گفت: در محور فیروزکوه و رشت به قزوین هم ترافیک پرحجم گزارش شده است و این در حالی است که در مقاطعی مانند ورودی منجیل و شهر رودبار شاهد ترافیک سنگین هستیم.
رحمانی وضعیت ترافیک در آزادراه تهران قم در هر دو مسیر رفت و برگشت و آزادراه تهران ساوه در هر دو مسیر رفت و برگشت را هم شبیه هم دانست و گفت در این دو محور هم ترافیک پرحجم است.